Vezi cum rezultatele din manșa tur a sferturilor Europa League au influențat cotele la pariuri!

Joi, 23 aprilie 2015, cu începere de la ora 22:05 are loc manșa retur a celor patru sferturi de finală din Europa League. În cele ce urmează vă vom arăta modul în care rezultatele din tur au influențat cotele oferite de bookmakeri pentru accederea în turul următor dar și pentru câștigarea competiției.

Pariază și tu pe Europa League și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Rezultate tur

Fără îndoială înfrângerea nemților de la Wolfsburg pe teren propriu cu Napoli (scor 1-4) a fost cel mai surprinzător rezultat al manșei tur iar astfel știm deja numele primei semifinaliste (atâta timp cât nu avem parte de o surpriză de proporții). Fiorentina a luat și ea o opțiune serioasă pentru calificarea în faza următoare a competiției după remiza cu goluri din Ucraina, în timp ce în celelalte două confruntări calificarea încă se joacă.  

rezultate-tur.png

Cote 1x2

Întâi să aruncăm o privire pe cotele oferite de bookmakeri la partidele de astăzi. În toate cele patru jocuri echipa gazdă pornește ca favorită cu o cotă cuprinsă între 1.70 și 2.25:

meciuri-europa-league.png 

Cote peste / sub 2.5 goluri

Casele de pariuri consideră că în partida Napoli - Wolfsburg sunt șansele cele mai mari să vedem multe goluri în timp ce la polul opus se află Dnipro - Club Brugge. Celelalte două partide par destul de echilibrate din punctul acesta de vedere, cotele pentru peste / sub 2.5 goluri fiind aproape egale.

liga-europa-goluri.png

Cote pentru calificarea în sferturi

Așa cum am spus și la începutul articolului, Napoli este ca și calificată în turul următor în timp ce Fiorentina are și ea șanse foarte mari. Astfel este foarte posibil să avem două echipe din Italia în semifinale. Să vedem totuși cotele exacte:

cote-calificare.png

 Cote pentru câștigarea competiției

Înainte de manșa tur Wolfsburg avea o cotă de 4.50 să câștige Europa League. Șocul din Germania a transformat-o din principala favorită la trofeu în echipa cu ultima șansă, la o cotă de 81. Napoli este acum în "pole position" cu o cotă de 2.50. Sevilla și Fiorentina mai sunt și ele cotate cu șanse reale în timp ce un succes al uneia din celelalte patru echipe v-ar aduce un câștig de 10-19 ori mai mare decât suma investită (în funcție de echipa pe care pariați).

cote-castigator.png 

 Cote pentru accederea în finală

Vă reamintim că încă nu se știu semifinalele; acestea vor fi decise prin tragere la sorți pe 24 aprilie 2015. În ciuda acestui aspect, Napoli a lăsat o impresie atât de bună în manșa tur din sferturi încât bookmakerii o consideră ca având șanse foarte mari pentru accederea în actul final al competiției. Formația lui Rafael Benítez are o cotă de doar 1.53, în timp ce Sevilla și Fiorentina au și ele 2.50, respectiv 2.65. Însă aceste cote pot suferi schimbări importante dacă de exemplu principalele două favorite ajung să se întâlnească în turul următor. 

cote-finala.png

Nu în ultimul rând puteți paria și pe eventuala finală. În șase din primele șapte variante se regăsește Napoli, astfel încât o finală fără această echipă italiană vă poate aduce câștiguri consistente dacă reușiți s-o ghiciți. La polul opus este bineînțeles Wolfsburg; orice finală în care este implicată echipa germană are o cotă de la 126 în sus dar nici așa nu prea se merită să luăm în considerare astfel de pariuri.

 posibila-finala.png

Pariază și tu pe Europa League și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi