Vezi cum poți primi până la 400RON pentru pariuri sportive online!

Această casă de pariuri online oferă în acest moment un bonus pentru prima depunere la pariuri sportive de 50% în limita a 400RON! În acest articol vă vom explica cum puteţi încasa acest bonus și cum puteți ajunge să retrageţi câștigurile acumulate din urma utilizării lui.

bonus-prima-depunere.png

Deschide un cont
Promoţia este valabilă doar pentru clienţii noi care își deschid acum un cont prin intermediul link-urilor de pe site-ul nostru. Daţi CLICK AICI și apoi apăsaţi butonul "Înregistrează-te" situat în centrul paginii (așa cum apare și în poza de mai sus). Se va deschide un formular pe care trebuie să-l completaţi cu datele voastre personale, datele de contact, și date ce ţin de cont (user, parolă). După aceea veţi primi pe mail un link de activare a contului. Daţi click pe el şi începând cu acel moment contul vostru este activat și puteți să vă logaţi în el.

După ce v-aţi logat, puteți efectua o depunere. Daţi click pe butonul "Depozit" din partea de sus a paginii, alegeţi metoda dorită, completaţi datele cerute și apăsați butonul "Depunere".

ATENŢIE: Depunerile efectuate prin Skrill nu se califică pentru această promoţie.

Rulează suma depusă
Pentru a primi bonusul de 50% este necesar să rulaţi suma depusă de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim șapte zile de la deschiderea contului. Dacă de exemplu ați depus 800RON, atunci înseamnă că trebuie să plasaţi pariuri în valoare totală de 2,400RON înainte ca suma bonus să fie creditată pe cont. Puteți plasa atat pariuri single, cât și multiple, însă indiferent de tipul de pariu ales, cota minimă a fiecărei selecţii trebuie să fie de 1.50 sau mai mare. După ce aţi îndeplinit aceste condiţii de rulaj, un bonus de 50% din valoarea depunerii iniţiale va fi creditat în cont în maxim 48 ore (400RON în cazul exemplului dat de noi). Nu trebuie să faceţi nimic pentru a-l solicita; el va fi acordat automat. Suma nu va apărea în balanţa principala, ci în balanţa bonus.

Rulează bonusul
Din momentul în care aţi primit bonusul aveţi la dispoziţie 30 zile pentru a efectua rulajul. Deblocarea se face rulând de cinci ori suma bonus pe cote de minim 1.50. Dacă bonusul este de 400RON, atunci voi trebuie să plasaţi pariuri în valoare totală de 2.000RON. Din nou, puteţi opta atât pentru pariuri single, cât și pentru pariuri multiple atâta timp cât nici o selecţie n-are cotă mai mică de 1.50. În momentul în cate aţi îndeplinit condițiile de rulaj, bonusul si toate caștigurile acumulate în urma rulării lui vor fi transferate din balanţa bonus în balanţa principală a contului. Acum puteţi să efectuați o retragere fără nici o problemă.

Alte informaţii utile
Atât condiţiile de rulare a sumei depuse cât și cele de rulare ale bonusului pot fi îndeplinite doar la pariuri sportive. Banii nu pot fi rulaţi la jocuri de cazino, lozuri răzuibile, poker dar nici la pariuri virtuale. Oferta se adresează doar clienţilor noi care și-au deschis un cont după data de 15 Septembrie 2014. Dacă sunteţi client al acestui bookmaker de mai mult timp, atunci nu aveți dreptul de a încasa acest bonus. Nu încercaţi să vă deschideţi un cont nou dacă aveţi deja unul, pentru că oferta este limitată la un singur cont de persoană / familie / adresă / IP / metodă de plată.

Deschide un cont acum pentru a primi bonusul de 50% în limita a 400RON!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi