Vezi cum poţi plasa un sure bet pe finala Campionatului European de fotbal!

În timp ce comparam cotele pentru finala EURO 2016 la casele de pariuri online am observat că există posibilitatea de a plasa un pariu 100% sigur, adică avem aici un sure bet. Despre arbitrage betting (sure bet) afli mai multe din articolul https://pariurix.com/arbitrage-betting-la-pariurile-sportive.html.

De ce avem nevoie pentru a face arbitrage la meciul Portugalia vs Franţa? Păi în primul rând cont la casele de pariuri online care oferă cele mai bune cote pentru fiecare din cele trei semne în parte, adică la:

  • Betano.ro - pentru a paria pe Portugalia
  • Casa Pariurilor - pentru a paria pe egal
  • Mozzartbet - pentru a paria pe Franţa

La Betano.ro vei beneficia şi de un bonus 100% până la 200 RON la prima depunere efectuată.

Mai departe urmează calcularea mizelor pe care trebuie să le jucăm la fiecare agenţie în parte pentru a face profit. Aici depinde de miza care o are la dispoziţie fiecare, eu fac aceste calcule cu o miză de 5.000 RON! Trebuie să pariem următoarele sume:

  • Betano.ro 1070.47 RON
  • Casa Pariurilor 1564.53 RON
  • Mozzartbet 2364.99 RON

Trecem şi la plasarea pariurilor efective

betano.JPG

casa-pariurilor.JPG

mozzartbet.JPG

După cum se poate observa şi din imaginile de mai sus la fiecare 5.000 RON investiţi avem un profit 100% sigur de 84,7 RON! Pare puţin dacă ţinem cont de suma investită, dar trebuie ţinut cont de faptul că indiferent de ce se întâmplă în meci acei 84 RON îi vei face profit la final.

Dacă vrei să faci arbitrage acum sau în general ţine cont de două lucruri: pariurile trebuie să fie plasate rapid unul după celălalt, pentru a evita modificarea cotelor şi trebuie să mai fi sigur că agenţia te lasă să joci o miză precum cea pe care ai de gând s-o pui!

Pariază acum la Betano pe finala EURO 2016!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!