Vezi cum poți lua un bonus de până la 1,000$ la Paradise Poker indiferent de suma depusă!

Paradise Poker este camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide cont acum). Aceasta oferă clienților noi un bonus pentru prima depunere de până la 1.000$ dar și un bilet pentru un turneu freeroll cu premii de 1,000$.

Cum mă joc la Paradise Poker?
Dacă nu aveți deja cont la Sportingbet puteți citi în acest tutorial pașii ce trebuie urmaţi pentru a deschide unul.

După ce v-ați deschis un cont intrați în secțiunea Poker. Veți vedea că sub bannerul cu Paradise Poker aveți două opțiuni:
- Descărcare - pentru a vă juca direct de pe desktop
- Joc Instant - pentru a vă juca din browser (aveți nevoie de Java Instalat)

Atunci când intrați pentru prima dată va fi necesat să vă alegeți un username după care puteți începe să vă jucați.

descarcare-paradise.png

Cum iau bonusul pentru prima depunere?

Pentru a aplica pentru bonusul de bun venit, va trebui să parcurgi următorii pași:

  1. Efectuează un depozit de pe site-ul Sportingbet. Depunerea minimă este de 40 RON, nu se percep taxe și ai de ales între mai multe metode de plată: card de credit / debit, Skrill, Neteller, Paysafecard sau transfer bancar. Vei observa că banii din contul Sportingbet sunt disponibili automat și în Paradise Poker fără a fi necesar să efectuezi vreun transfer, așa cum se întâmplă la alte camere de poker.
  2. După ce ai pus bani pe cont va trebui să aplici pentru bonusul de bun venit. Accesează secțiunea "Pagina mea de Poker". Aici vei găsi opțiunea "Sumarul bonusurilor". Vei observa că ai un chenar în care trebuie să introduci un cod. Folosește codul: "Bonus1000". În acest moment tocmai ai aplicat pentru bonusul pentru prima depunere.

activare-bonus-poker.png

Cum deblochez bonusul?

După ce ați introdus codul aveți la dispoziție un termen de 60 de zile să deblocați bonusul parțial sau integral.

În timp ce vă jucați poker primiți puncte. Aceste puncte sunt acordate în funcție de taxele pe care le plătiți la turnee sau de rake-ul făcut la mesele de poker. Practic cu cât vă jucați mai mult, cu atât acumulați mai multe puncte.

La fiecare 200 de puncte acumulate deblocați câte 20$. Astfel pentru a debloca bonusul integral trebuie să acumulați 10,000 de puncte dar nu este nici o problemă dacă nu reușiți să atingeți acest target deoarece bonusul poate fi deblocat și parțial. Acest bonus n-are atașat nici o condiție de rulaj și poate fi retras oricând doriți.

bonus-prima-depunere-poker.png

Partea bună este că puteți lua bonusul maxim indiferent de suma depusă. De exemplu, voi puteți să efectuați un depozit de numai 100$, dar atâta timp cât nu înregistrați pierderi mari la mesele de poker, veți avea suficienți bani cât să vă jucați constant și să eliberați un bonus mult mai mare decât suma depusă. Practic și dacă vă mențineți pe zero la mese va fi mai mult decât convenabil pentru voi pentru că faceți profit din acest bonus. Oferta este valabilă timp de 60 de zile din momentul în care ați aplicat pentru ea.

Bilet pentru "$1.000 New Player Freeroll"
Jucătorii noi primesc și un bilet pentru un turneu freeroll cu premii de 1,000$ care are loc în a doua zi de joi din luna următoare. Vă calificați pentru această promoție în momentul în care vă jucați prima voastră mână pe bani reali la Paradise Poker.

De exemplu dacă vă jucați pentru prima dată în luna aprilie 2015, atunci biletul va putea fi folosit în turneul de pe data de 14 mai 2015.

Aceasta este o posibilitate bună de a câștiga ceva bani în plus ținând cont că participarea este gratuită și veți concura doar împotriva altor jucători care joacă pentru prima dată la această cameră de poker.

1000-freeroll.png

Deschide un cont acum și ia un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!