Vezi cum poți lua astăzi șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino!

După ce ieri s-au jucat 12 meciuri în prima manșă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor, astăzi au loc alte cinci partide din această fază a competiției. Confruntarea dintre Bate Borisov și Dundalk a fost aleasă de către Sportingbet (deschide cont acum) ca "Meciul zilei", ceea ce înseamnă că vei fi recompensat cu șapte rotiri la jocuri de cazino dacă pui un pariu pe opțiunea Scor Corect.

bate-dundalk-1.png

Pariul trebuie pus înainte de startul meciului iar miza minimă este de 2 RON. Rotirile vor putea fi folosite începând de joi, ora 13:00 și trebuie utilizate până cel târziu vineri la ora 01:59. Regulamentul complet al promoției poate fi accesat AICI.

Bate Borisov pornește ca mare favorită în acest joc, ea având o cotă de doar 1.36 pentru un eventual succes. Cele mai probabile scoruri conform caselor de pariuri sunt cele de 1:0 și 2:0 în favoarea echipei gazdă cu cote de 5.50, respectiv 5.75.

Ambele echipe vin după meciuri cu multe goluri în campionatele proprii: BATE Borisov a învins pe Slavia Mozyr cu 5:3, în timp ce Dundalk a trecut de Galway cu 4:2. Așa că putem spera la un nou joc în care scorul va căpăta proporții. Poți vedea mai jost lista completă de cote oferite pentru opțiunea Scor corect.

bate-dundalk-2.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi