Vezi cum poți lua astăzi șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Sportingbet (deschide cont acum) alege zilnic o partidă care să fie Meciul Zilei. Astăzi au loc nu mai puțin de 50 de meciuri în manșa secundă a primului tur preliminar din Europa League, astfel încât bookmakerul recomandat de mine a avut destule alternative.

În final St. Patrick's Athletic vs FC Skonto Riga a fost meciul ales, ceea ce înseamnă că vei primi șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor corect. Sunt acceptate doar pariurile single plasate înainte ca jocul să înceapă. Miza minimă este de numai 2 RON.

meciul-zilei-1.png

Pentru a primi cele șapte rotiri gratuite este suficient să intri vineri după ora 13:00 în jocul Starburst. Vei vedea că rotirile sunt creditate automat. Poate că recompensa nu pare una foarte substanțială însă realitatea este că dacă norocul îți surâde poți câștiga până la 2.500 RON dintr-o singură mână! Plus că aceste rotiri sunt ca un bonus; multe agenții de pariuri nu-ți oferă nimic atunci când pariezi pe un astel de meci.

Partida St. Patrick's Athletic vs FC Skonto Riga va avea loc de la ora 21:45. În tur echipa letonă s-a impus cu scorul de 2:1. Cota ca irlandezii să câștige cu același scor și să ducă meciul în prelungiri este de 7.50. Cele mai probabile scoruri sunt cele de 1:0 și 2:0 în favoarea gazdelor, cu cote de 6.00, respectiv 7.00.

Sportingbet îți oferă astăzi la fiecare meci din Europa League peste 100 de opțiuni de pariere. De asemenea primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON și beneficiezi de câștiguri cu până la 35% mai mari la pariurile multiple datorită promoției "Bonusul acumulator".

meciul-zilei-2.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!