Vezi cum poţi juca table online la Sportingbet

backgammon-sportingbet.JPG

Actualizare 3 noiembrie 2016

În acesr moment Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) nu mai oferă table online. Pentru a vedea ce tipuri de gambling oferă acest operator, accesează acest link: pariurix.com/agentii/sportingbet

 

Articolul inițial

Jocul de backgammon sau table cum mai este el cunoscut în România este un joc foarte popular în ţara noastră. Marea majoritate dintre noi am jucat măcar o dată table "live", în compania unui amic, fie pentru amuzament fie pentru o miză simbolică.

Cum ar fi dacă am transforma un hobby (jocul de table) într-o sursă de venit (backgammon-ul online). Nu sunt multe locurile unde putem juca în acest moment table pe internet. De fapt este doar unul singur: Sportingbet (vezi site-ul operatorului), acesta fiind singurul site de jocuri de noroc online licenţiat în România. În cele ce urmează ne-am propus să vă prezentăm cum puteţi juca table pe internet pe acest site.

În primul rând trebuie să accesaţi site-ul dând click aici şi apoi să vă înregistraţi (dacă n-aveţi cont deja). Odată finalizată înregistrarea intrăm în cont şi accesaţi meniul "Vegas".
 

vegas-sportingbet.JPG

Pe pagina nou deschisă veţi putea căuta în partea dreaptă (încadrat în chenar roşu în imaginea de mai jos) jocul dorit, în cazul nostru Backgammon. Acum se va deschide un pop up unde trebuie sa introduceti alias-ul, numele cu care veţi apărea la mese.

ATENŢIE! Pentru a putea juca backgammon nu trebuie să nu aveţi la browser activă opţiunea "Pop up block".
 

alias-backgammon.JPG
 

Se va deschide-ul lobby-ul de jocuri multiplayer care arată precum puteţi vedea mai jos. Acum puteţi alege între Backgammon, Blackjack, Gin Rummy sau Pocher cu zaruri. Noi ne îndreptăm atenţia doar către Backgammon.
 

lobby-backgammon.JPG


Aici avem două posibilităţi:

  • lăsăm pagina deschisă pe "Jocuri numerar" şi jucăm la mese cash 1 vs 1.
  • dăm click pe "Concursuri" şi participăm la turnee de backgammon alături de jucători din întreaga lume.

Observăm că la data la scriem articolul (duminică ora 6:30) sunt peste 60 de jucători online, aşa că vom găsi probabil mai tot timpul jucătorilor contra cărora să ne încercăm norocul la table.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!