Vezi cum poți folosi opțiunea de cash-in la 888sport.com și pe ce pariuri poate fi ea folosită!

888sport.com (D. 2162/28.08.2015) este una din cele mai bune cinci case de pariuri online licențiate în România, și asta pentru că are o ofertă sportivă foarte bogată, o platformă performantă de pariuri live, un site stabil, cote bune și oferă și promoții tentante. Pe lângă aceste avantaje, 888sport oferă inclusiv posibilitatea de a da închide pariuri aflate în desfășurare prin intermediul opțiunii ”cash-in”, opțiune care la majoritatea caselor de pariuri online este cunoscută sub numele de ”cash out”. Oricum este practic vorba despre exact același lucru.

În ce constă opțiunea de cash out la 888sport?

Dacă ai un pariu aflat în desfășurare și ai motive să crezi că el nu va fi câștigător în cele din urmă atunci ai posibilitatea de a-l închide utilizând această opțiune de cash-in / cash out. De exemplu să presupunem că în pauza unui meci de fotbal, la scorul de 0:0, pariezi 100 RON la o cotă de 2.50 că echipa gazdă va câștiga. Aceasta reușește să deschidă scorul, dar apoi vezi că adversara sa începe să domine jocul din ce în ce mai mult. Deși formația ta se află în avantaj îți este teamă că pariul ar putea fi pierzător, motiv pentru care decizi să utilizezi opțiunea cash out. Evident că nu vei primi întreaga sumă de 250RON pentru că nu lași pariul până la capăt, dar primești mult mai mult decât ai mizat inițial. Cu cât utilizezi mai târziu opțiunea, cu atât suma oferită de agenție va fi mai mare. Îţi recomand acest articol pentru a afla mai multe moduri în care poţi câştiga prin închiderea pariurilor.

Pentru a putea da cash out trebuie să accesezi istoricul pariurilor plasate, să alegi pariurile aflate în desfășurare, iar sub fiecare pariu plasat vei vedea opțiunea de a închide pariul în schimbul unei anumite sume de bani.

888sport.png

Pe ce tipuri de pariuri pot da cash out la 888sport?

Se pare că la 888sport.com opțiunea cash out poate fi folosită doar la pariuri live, nu și la pariuri pre-meci așa cum se întâmplă la alte case de pariuri online. Pe de altă parte, poți închide aproape orice tip de pariu live, fiind destul de puține acele situații în care opțiunea să nu fie disponibilă. De exemplu sunt mulți operatori care nu-ți permit să închizi pariuri plasate pe numărul total de goluri sau pe handicapuri; aici nu vei întâmpina probleme de acest gen.

Opțiunea cash-in poate fi folosită atât la pariuri pe fotbal, cât și la pariuri pe sporturi precum tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei și la aproape orice alt sport din oferta 888sport.com.

Dacă deschizi acum un cont la 888sport.com prin intermediul link-urilor Pariurix vei beneficia de profit triplu la primul pariu, cu condiția ca acesta să fie câștigător și să fi fost plasat cu o miză de 5€-10€. Așa că ce mai aștepți? Înregistrează-te și tu acum la 888sport.com pentru a profita de pe urma acestui bonus de bun venit și pentru a putea utiliza opțiunea de cash-in / cash out la pariurile plasate.

Înregistrează-te acum la 888sport!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive