Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Vezi cum poţi depune şi retrage de la Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.


Articolul inițial

Fulltiltpoker este o cameră de poker online foarte cunoscută şi respectată în toate colţurile lumii, care oferă unele dintre cele mai bune şi sigure servicii în materie de poker online încă din anul 2004. Full Tilt Poker oferă şi o mulţime de turnee excelente, fiind o alegere foarte bună pentru cei care pun un mare accent pe acest lucru. FullTiltpoker.eu vă pune la dispoziţie o platformă excelentă, pe care o puteţi utiliza pentru a vă juca o gamă largă de jocuri de poker, precum: Hold ‘Em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Razz, Stud Hi, Stud Hi/Lo.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Full Tilt Poker dispune de un site foarte prietenos şi uşor de utilizat care, spre deosebire de alte site-uri de poker, vă pune la dispoziţie o mulţime de secţiuni cu informaţii utile despre jocul de poker. Până să aibă anumite probleme cu licenţa (la un moment dat a fost închis) Full Tilt Poker era al doilea site de poker online.  Pentru a vă putea juca poker la Full Tilt  vă sfătuim să vă deschideţi un cont chiar acum, pentru a putea încasa şi un bonus de 100% din prima depunere, bonus care poate ajunge până la suma de 600$. 

În ceea ce priveşte turneele oferite, Fulltiltpoker.eu este o alegere excelentă. Câteva dintre turneele la care puteţi participa şi la care se pot câstiga premii foarte mari sunt: FTOPS XIII, Series 2009, Late Night Poker, Friday Night Fights, The Sunday Brawl sau Bust-Out Bounties. Atunci când vă hotărâţi să depuneţi la Full Tilt Poker va trebui să intraţi în '"Cashier'' şi acolo să daţi click pe ''Fă o depunere''. Puteţi depozita prin transfer bancar sau folosind un card de credit / debit. De asemenea există între modalităţile de depunere şi portofelele online Neteller şi Skrill.com, precum şi Paysafecard. Suma minimă pe care o puteţi depozita este 10$. Puteţi depune în lei româneşti, dar suma va fi convertită automat în dolari sau euro atunci când depozitul este acceptat.

Modalitati de depunere la Full Tilt Poker

Suma minimă pe care o puteţi retrage este de 50$. Puteţi retrage pe card Visa (nu şi Mastercard), banii urmând să vă intre în cont în 5-10 zile de la acceptarea retragerii. Dacă aţi depus cu Mastercard atunci veţi putea retrage prin transfer bancar, metodă care are o limită minimă de doar 10$. Dacă alegeţi să retrageţi printr-un portofel online atunci puteţi scoate orice sumă, chiar şi un dolar. Prin Skrill.com sau Neteller retragerea durează maxim 24 de ore. Trebuie să mai ştiţi că la un moment dat s-ar putea să fie necesară verificarea contului. Nu este o regulă ca aceasta să fie facută după un anumit număr de retrageri. Veţi fi înştiinţaţi despre acest aspect. Va trebui să trimiteţi o copie după un act de identitate şi o copie după un extras de cont / factură utilităţi la adresa de mail care o găsiţi pe site-ul camerei de poker. 

În cazul în care aceste lucruri au reuşit să vă convingă, vă sfătuim să nu mai aşteptaţi nicio secundă şi să vă deschideţi un cont pentru a putea profita de bonusul excelent pe care-l oferă Full Tilt Poker!

Site-ul oficial este fulltiltpoker.eu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi