Vezi cum poți câștiga la poker în luna ianuarie o parte dintr-un pot de peste 25,000$ cu investiții de doar 2,7$!

Poker Jumbo este una dintre cele mai avantajoase competiții de poker din mediul online, deoarece are taxe foarte mici de participare iar premiile sunt foarte consistente. Acest concurs are loc lunar, iar pe 1 ianuarie 2015 a început o nouă rundă. În cele ce urmează vă vom prezenta tot ce trebuie să știți și vă vom arăta de ce nu trebuie să ratați ocazia de a participa în competiția Poker Jumbo.

Participă și tu în Poker Jumbo între 1 ianuarie și 31 Ianuarie 2015! Cu o investiție de câțiva dolari poți câștiga o parte dintr-un pot de 25,000$!

jumbo-poker.png

În ce constă Poker Jumbo?
Concursul este alcătuit din două părți: turnee zilnice (premii totale de ~20,000$) și un clasament lunar (premii de ~5,000$).

Turnee zilnice
În fiecare zi are loc un turneu cu începere de la ora 21:00. Turneele de marți până duminică au o taxă de înscriere de 10 cenți, iar premiile sunt de 750$. Luni înscrierea este gratuită, iar premiile totale sunt de 300$. Asta înseamnă că în ianuarie avem 27 de turnee cu premii de 750$ și patru turnee cu premii de 300$. Deci plătind o taxă de înscriere totală de doar 2.7$ participați la turnee a căror pot total ajunge la valoarea de 21.450$ (27 x 750$ + 4 x 300$).

Este destul de greu de crezut că găsiți în mediul online turnee a căror raport taxă / premii să fie mai avantajos. Însă asta nu este tot deoarece cei mai buni jucători pe parcursul unei luni calendaristice sunt recompensați. 

program-jumbo-poker.png

Clasament lunar
La fiecare turneu primiți un anumit număr de puncte in funcție de poziția ocupată. Locul 1 primește 500 de puncte, iar pentru fiecare loc inferior ocupat primiți cu un punct mai puțin decât jucătorul clasat in fața voastră. Asta înseamnă că locul 2 ia 499 de puncte, locul 5 ia 496 de puncte și tot așa. Cei zece jucători care ajung la masa finală primesc și un punctaj bonus: câte zece puncte pentru fiecare loc urcat mai sus. Deci locul 1 va lua un punctaj bonus de 150 de puncte, locul 2 ia 140 de puncte iar locul 10 ia 10 puncte. Câștigarea unui turneu vă aduce astfel un total de 650 de puncte.

Acum veți spune că totuși orice jucător prinde mai devreme sau mai târziu un turneu la care norocul nu-i surâde sau poate vă gândiți că nu veți putea să vă jucați în toate turneele dintr-o lună. Partea bună este că sunt luate în considerare doar cele mai bune zece turnee ale voastre, astfel încât nu veți fi întrecut de alți jucători doar pentru că aceia au jucat mai mult sau pentru că au prins mai puține turnee proaste.

Cât de profitabile sunt aceste turnee?
Așa cum se poate vedea turneele Poker Jumbo sunt foarte profitabile. Singurul lucru de care aveți nevoie este mult timp liber (2-3 ore pe zi) și cunoștințe cât de cât de poker (dar acestea pot fi îmbunătățite pe parcurs). Sunt câțiva jucători care au participat constant în aceste turnee și au reușit să câștige în ultimele luni mii de dolari investind doar câțiva zeci de dolari. 

poker-jumbo-top.png

Participă și tu acum în competiția Poker Jumbo și ia un bonus de până la 1,000$ pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi