Vezi cum poți câștiga bani la Sportingbet fără a depune!

bonus-sportingbet.png

Actualizare mai 2017:

O parte din promoțiile prezentate în acest articol nu mai sunt valabile. Pentru a vedea o listă cu bonusurile și ofertele actuale oferite de Sportingbet, accesează ACEST LINK.

Jaocă acum la acest cazino online! Te așteaptă un bonus atractiv!

 

Articolul inițial

Sportingbet (deschide un cont acum) este unul din cele mai cunoscute site-uri de gambling din România, acesta oferind clienților platforme de pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. Există și câteva metode prin care puteți face bani în contul Sportingbet fără a fi necesar să efectuați vreo depunere, iar despre acestea vom discuta în cele ce urmează.

Bonus de 20 RON fără depunere la jocuri de cazino
Clienții care și-au deschis un cont după data de 9 Septembrie 2014 sunt eligibili pentru un bonus fără depunere de 20RON în cazinoul Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016). Aici aveți de ales între patru jocuri în care puteți juca bonusul. Este adevărat că condițiile de rulare a acestuia nu sunt chiar lejere, dar totuși n-aveți ce pierde ținând cont că nu investiți vreun leu din propriul buzunar. Iar dacă norocul vă surâde, puteți rămâne cu o sumă "frumoasă" în cont.

Detalii despre bonusul fără depunere: AICI
Tutorial cum să încasezi bonusul: AICI
Detalii despre cele patru jocuri în care îl puteți rula: AICI

Rotiri gratuite săptămânal
Săptămânal într-o anumită zi, Sportingbet oferă câte 10 rotiri gratuite într-un joc ales de staff-ul cazinoului. Aceste rotiri sunt de obicei disponibile joi (dar nu întotdeauna) între orele 13:00 - 16:00. Pentru a vedea cu exactitate jocul și ziua când sunt oferite, vă recomandăm să consultați zilnic articolele de pe site-ul nostru.

Turneu Freeroll de Poker zilnic de 100$
Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet, organizează zilnic cu începere de la orele 16:00 un turneu freeroll de poker în care poate să participe oricine; chiar și jucătorii care n-au efectuat vreo depunere. Premiile oferite poate nu sunt foarte mari, dar dacă vă jucați zilnic mai mult ca sigur veți intra în bani mai devreme sau mai târziu. Puteți genera usor câțiva dolari pentru că nu se înscriu foarte multi jucători în aceste turnee, iar nivelul celor înscriși nu este de obicei foarte ridicat. Poate un premiu de câțiva dolari nu pare prea atractiv la prima vedere, dar acesta poate fi suficient pentru a vă aduce câștiguri mult mai mari dacă luați în considerare ideile din paragrafele următoare.

Turneele Poker Jumbo
Poker Jumbo este o competiție de poker care organizează zilnic în camera Paradise Poker câte un turneu la ora 21:00. Turneele de luni au înscriere gratuită și premii în valoare totala de 300$, în timp ce turneele de marți până duminică au o înscriere modică de 10 cenți și premii totale de 750$. Iar dacă vă jucați zilnic, acumulați și puncte cu care puteți câștiga o parte dintr-un pot suplimentar de 5,000$ la finalul lunii (locul 1 ia 1,000$).

jumbo-poker.png

10$ sunt mai mult decât suficienți pentru a plăti câte un buy-in, câte un rebuy și câte un addon la toate turneele Poker Jumbo dintr-o lună. Și cu numai 3$ tot aveți bani suficienți pentru a plăti 30 buy-in-uri la 30 turnee cu premii de 750$ fiecare și aveți astfel și șansa câștigării unui premiu foarte consistent la sfârșit de lună. O sumă de 3-10$ se poate face foarte ușor la turneele freeroll despre care am vorbit mai sus.

Discută cu alți membri ai comunității PariuriX despre casa de pariuri sportive Sportingbet!

Dacă reușiți să câștigați competiția Poker Jumbo dintr-o lună, câștigați garantat 1,000$ plus că probabil acumulați în plus câteva sute / mii de dolari din turneele de pe parcursul lunii respective și totul cu investiția a maxim 10$ care pot fi făcuți în mod gratuit la turneele freerol zilnice sau la turneele freeroll Poker Jumbo din zilele de luni. Mai multe detalii despre competiția Poker Jumbo puteți găsi AICI.

Predictorul Fotbalului
Acesta este un concurs săptămânal (și care uneori se ține chiar de două ori pe săptămână) în care este oferită o listă cu 12 meciuri și voi trebuie să dați la fiecare meci un pronostic de tipul 1x2. Dacă nimeriți între 8 și 10 pronosticuri corecte, câștigați lozuri răzuibile. Dacă reușiți să nimeriți 11 sau 12 pronosticuri atunci vă îmbogățiți! 11 pronosticuri corecte vă aduce garantat un câștig de 8,000 RON, în timp ce 12 pronosticuri corecte vă garantează suma fabuloasă de 45,000 RON!

Puteți plasa câte un astfel de bilet zilnic în mod gratuit. Pentru ca biletul vostru să fie valid, trebuie ca în ziua respectivă să plasați minim un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani. Din nou, câțiva dolari câștigați la turneele freeroll de poker sau prin intermediul rotirilor gratuite se pot dovedi a fi foarte folositori și vă pot oferi șansa de a câștiga sume fabuloase de bani fără a efectua vreo depunere.

Predictorul Fotbalului este o competiție oferită de Sportingbet de câțiva ani, despre care poți afla mai multe de aici: https://pariurix.com/predictorul-fotbalului-competitie-sportingbet-cu-premii-de-65000ron-in-fiecare-runda.html

Astfel ați putut vedea că la Sportingbet (deschide un cont acum) puteți câștiga sume de bani și fără a fi necesar să efectuați un depozit. Dacă vă hotărâți că merită să depuneți, atunci trebuie să știți că sunteți eligibil pentru bonusuri de câte 400RON la pariuri sportive și jocuri de cazino, dar și pentru un bonus de 1,000$ la poker.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi