Vezi cum poți câștiga astăzi bani la Sportingbet fără a efectua o depunere!

Au trecut de mult vremurile în care agențiile de pariuri dădeau bonusuri fără depunere pentru pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker. Dar încă mai există metode pentru a câștiga bani la unele site-uri de gambling fără a efectua vreo depunere.

De exemplu astăzi la Paradise Poker, camera celor de la Sportingbet (deschide cont acum), au loc câteva turnee de poker freeroll în care poți participa. Dacă vrei să câștigi rapid ceva bani, te poți înscrie în "$100 Freeroll" de la ora 16:00 și "Pokerjumbo.com $300" de la ora 21:00. Așa cum spune și numele turneelor, premiile sunt de $100, respectiv $300. Au drept de joc toți jucătorii, chiar și cei care n-au depus vreodată la Sportingbet.ro.

pokerjumbo.png

Mai recomand astăzi și turneul "$33 FishMarket Freeroll" de la ora 20:00. Aici nu vei câștiga bani dar vei pune mâna pe un bilet cu care te poți înscrie la un turneu cu premii de 10,000$. Acel turneu se numește "$10,000 FishMarket" și va avea loc pe data de 10 august la ora 20:00. În acel turneu poți câștiga chiar sute sau mii de dolari și asta fără a risca vreun leu din propriul buzunar.

Revenind însă la cele două turnee freeroll de astăzi cu premii în bani reali ("$100 Freeroll" și "Pokerjumbo.com $300"), banii câștigați pot fi reinvestiți în alte promoții atractive. Să presupunem că reușești să câștigi 5$ în cele două turnee (20 RON), ceea ce la prima vedere pare destul de puțin ținând cont că poți câștiga mult mai mult de atât. Dar să zicem că iei doar 20RON. Acei bani ai putea să îi reinvestești astfel:

  • Pariezi timp de o săptămână pe "Meciul zilei" (câte 2 RON). Vei avea astfel șapte pariuri pe scorul corect a șapte meciuri, iar un singur pariu câștigător te va ajuta să recuperezi suma investită. În același timp primești conform promoției un număr total de 49 de rotiri gratuite la jocuri de cazino (câte șapte zilnic) iar mai devreme sau mai târziu sigur vei lua un premiu mai consistent din urma utilizării acestor rotiri.
  • În cele șapte zile în care pariezi pe Meciul zilei primești și dreptul de a pune câte o predicție în cadrul concursului Predictorul Fotbalului, ceea ce înseamnă șapte șanse de câștig. Acolo în fiecare rundă sunt puse la bătaie premii în valoare totală de 65.000 RON (marele premiu este de 45.000 RON). Norocul te poate lovi oricând, și chiar dacă este greu de luat premiul cel mare, poți pune în orice moment mâna pe un premiu mai mic.

meciul-zilei.png

  • Cu banii rămași (6 RON ) te-ai putea băga de marți până duminică în cadrul turneelor de poker "Pokerjumbo.com $750". Acestea au loc ca și cel de astăzi la ora 21:00, doar că în acestea taxa de înscriere este de 10 cenți (0,40RON), iar premiile totale sunt de $750. Restul rămas îl poți folosi pentru plata unui rebuy sau add-on la un turneu în care te simți mai inspirat sau îl poți folosi pentru turnee viitoare. 

Așa cum poți vedea, la Sportingbet.ro te poți descurca și fără prea mulți bani. De fapt poți câștiga sume importante fără a depune vreun leu, așa cum ți-am explicat mai sus.

Iar dacă efectuezi și o depunere, primești un pachet de bun venit destul de atractiv: 50% în limita a 400 RON la pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi