VEZI CUM A AJUNS MILIONAR jucand ponturi sigure de pe Facebook

VEZI CUM A AJUNS MILIONAR jucand ponturi sigure de pe Facebook

Doi detinatori de pagini de Facebook cu "ponturi sigure" stateau de vorba pe terasa unui local din inima Bucurestiului.

La un moment dat se apropie un Bugatti ultimul racnet, se deschide usor usa si coboara o gagica misto cu picioare lungi, sani voluptosi si o fata fina ca nisipurile de aur din Dubai. Se deschide usa si in partea celalata si coboara un tanar, imbracat la 4 ace. Dintr-un colt al buzunarului se vedeau cum atarna bancnotele de 500 eur

Cei doi ofertanti de ponturi sigure, isi dau coate : - Ai vazut ce gagica, ce masina ! , exclama unul dintre ei - Da il stiu pe tip, eu l-am facut milionar ! - Hai bai fugi de aici ! Cum sa-l faci milionar cu ponturile tale de 5 lei. - Jur mah, eu l-am facut milionar ! - Cum ai reusit, spune-mi si mie secretul ?, intrebase curios cel de-al doilea ofertant

Statuse putin pe ganduri, sa-i spuna, sa nu-i spuna, pana la urma decide ca daca tot sunt prieteni in acelasi domeniu, de ce sa nu-i spuna secretul, si atunci s-a ridicat in picioare si a exclamat :

- Taci bre din gura, ca inainte sa ma cunoasca era miliardar !

Amuzant, dar in acelasi timp, de multe ori trist si adevarat. Asa e si in viata de zi cu zi. Are omul de toate si isi pierde casa si masina pe ponturile sigure date de toti amaratii mlastinii de pe Facebook.

Sper sa invatati ceva din aceste glume, povesti sau cum vreti sa le spuneti. Daca va place si  ati inteles ideea, like & share !

Va asteptam si sa ne lasati si un comentariu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi