Vezi cotele și promoțiile oferite de Sportingbet la optimile de finală de la Wimbledon!

Am intat în a doua săptămână de la Wimbledon iar astăzi 6 iulie 2015 au loc toate meciurile din faza optimilor de finală, atât la băieți cât și la fete. În cele ce urmează îți voi prezenta cotele pe care Sportingbet (deschide cont acum) le oferă pe meciurile de astăzi dar și promoțiile de pe urma cărora poți profita pe parcursul zilei.

Cote oferite de Sportingbet pe meciurile de astăzi

Cote meciuri băieți
O mare parte din optimile de la băieți sunt destul de dezechilibrate pe hârtie, favoriții având cote foarte mici pentru un eventual succes. Cel mai bun exemplu este partida dintre Roger Federer și Roberto Bautista, acolo unde elvețianul are o cotă de doar 1.03!

cote-baieti.png

Cote meciuri fete
La fete n-avem vreo partidă foarte echilibrată din punct de vedere al cotelor, dar pe de altă parte avem doar două meciuri unde favorita este cotată cu sub 1.30 pentru o victorie. Fără îndoială capul de afiș este meciul surorilor Williams deși ochii noștri vor fi ațintiți mai mult asupra partidei dintre Monica Niculescu și Timea Bacsinszky, acolo unde sperăm ca românca noastră să reușească o surpriză plăcută.

cote-fete.png

Cote meciuri dublu băieți
Tot astăzi se joacă optimile la dublu, atât la fete cât și la băieți. Deși nu avem nici o româncă rămasă în competiție la proba de dublu, avem pe tabloul masculin atât pe Tecău cât și pe Mergea.

cote-dublu-baieti.png 

Cote meciuri dublu fete
cote-dublu-fete.png

Cote meciuri dublu mixt
Și aici avem o româncă, pe Raluca Olaru, care face pereche cu Michael Venus din Noua Zeelandă. 

cote-dublu-mixt.png

 Promoții de pe urma cărora poți profita astăzi

Dacă te hotărăști să pariezi la agenția online recomandată de mine, și anume Sportingbet, atunci astăzi poți profita de pe urma la mai multe promoții atractive:

  • Bonus pentru prima depunereDacă ești client nou primești pentru prima depunere un bonus de 50% în limita a 400 RON. Pentru a fi eligibil, trebuie să efectuezi un depozit astăzi și să rulezi suma depusă de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de șapte zile. La tenis nu este chiar greu să rulezi sume mari de bani mai ales dacă pariezi live.
  • Super Predictorul Verii: Trebuie să dai predicții la patru meciuri de tenis alese de agenție pentru ziua următoare, iar dacă predicțiile sunt corecte câștigi garantat 10 rotiri în jocul de cazino Reel Steel. Plus că la finalul turneului poți pune mâna și pe un Iphone 6 Plus dacă ai fost activ pe întreaga durată a concursului. Participarea este complet gratuită! 
  • Bonusul acumulator: Sportingbet oferă câștiguri cu până la 35% mai mari la pariurile multiple care conțin selecții din tenis de cotă minim 1.20. Astfel aici vei câștiga mai mult decât la alte agenții. Poți vedea mai jos bonusul exact oferit în funcție de numărul de selecții de pe bilet.

bonusul-acumulator.png

 Pariuri live

La toate meciurile de astăzi poți plasa pariuri live pe fiecare set, pe fiecare game și chiar pe fiecare minge în parte. De exemplu poți paria pe numărul de mingii din următorul game sau pe primul tenismen care să atingă un anumit număr de puncte. Pariurile pe handicapuri sau pe scoruri corecte nu lipsesc nici ele.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi