Share

Vezi cele două pronosticuri la pariuri din sferturile turneului WTA Sydney – 11.01.2017

Tenis

Adaugat de: Marian Cioată

10 Ian 2017 19:49 1,7k 0

Turneul WTA de la Sydney, cel mai prestigios al aceste săptămâni în tenisul feminin profesionist, programează miercuri dimineaţa faza sferturilor de finale. Am selectat pentru dumneavoastră două ponturi, la primele 2 partide – victoriile favoritelor Caroline Wozniacki în faţa cehoaicei Barbora Strycova şi Anastasia Pavlyuchenkova contra canadiencei Eugenie Bouchard. Un bilet combinat cu aceste două pariuri totalizează cota de 2.56 la Netbet.ro

 

Logo Caroline Wozniacki
Logo Barbora Strycova
Caroline Wozniacki
Barbora Strycova
VS

Pont recomandat Caroline Wozniacki VS Barbora Strycova

Wozniacki ocupă locul 20 momentan, cu un loc mai jos decât cehoaica. Totuşi, daneza mi se pare foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, jocul ei pare puţin mai agresiv decât în trecut, chiar mai solid decât cel practicat atunci când ocupa fotoliul de lideră WTA. Barbora Strycova este experimentată, dar nu a reuşit să o învingă pe Caro decât o singură dată, pe iarbă, la Wimbledon 2014, iar acum doi ani, tot la Sydney, a beneficiat de abandonul frumoasei blondine. Cred că favorita se va impune graţie jocului ei de anduranţă, mai îngrijit şi presărat cu foarte puţine greşeli neforţate.

Pont pariuri: Victorie Wozniacki

Data: 11 Ian 2017 03:10

Miza: 8/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Logo Eugenie Bouchard
Logo Anastasia Pavlyuchenkova
Eugenie Bouchard
Anastasia Pavlyuchenkova
VS

Pont recomandat Eugenie Bouchard VS Anastasia Pavlyuchenkova

Am urmărit-o pe Genie în meciurile cu Zhang şi cu Cibulkova, a avut parte de două oponente favorabile stilului ei de joc şi a reuşit să câştige, deşi părea outsideră. Cu rusoaica Pavlyuchenkova va fi insă altă poveste. Anastasia joacă foarte bine de pe fund, în special cu dreapta; dar punctul ei forte este serviciul, foarte constant şi bine orientat. Spinul est-europencei este unul mai pronunţat, iar acest aspect o va încurca pe nord-americancă să găsească timing-ul potrivit loviturilor ei foarte puternice, dar totodată foarte plate. De aceea cred că va avea multe erori, multe mingi scăpate în afara terenului. Deşi este puţin mai plinuţă decât ar trebui, Pavlyuchenkova mi se pare ceva mai mobilă, cel puţin la deplasarea laterală, pentru că Bouchard face încă paşi prea mari, cu predilecţie spre dreapta şi nu ajunge în timp optim pentru a lovi.

Pont pariuri: Victorie Pavlyuchenkova

Data: 11 Ian 2017 04:30

Miza: 8/10

Cota: 1.66

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Marian Cioată

Ponturi:

13

Castigate:

3

Pierdute:

10

Anulate:

0

Liber profesionist, am 28 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0