Vezi ce turnee poţi juca la Unibet Poker

Unibet Poker şi-a lansat propria platformă de poker online în luna februarie a anului 2014. Noul produs de poker a fost dezvoltat în parteneriat cu dezvoltatorul Fast Poker - Relaxing Gaming - şi a adus tendinţe noi pe piaţa pokerului online,precum misiuni şi realizări.

Joacă acum la Unibet Poker, o cameră de poker inedită, dar de top! 

Unibet de pe calculator

Site-ul celor de la Unibet.ro (D.ONJN 1564/25.08.2016) este unul dintre cele mai bune şi mai atractive, iar navigarea este foarte simplă. Design-ul acestei camere de poker duce mai mult spre divertisment, fiind ceva nou în domeniu. Există posibilitatea de a alege propriul avatar, un avatar funny, în ton cu tot design-ul lobby-ului acestei camere de poker.

Cei care doresc să joace poker online la Unibet nu trebuie decât să intre pe link-ul precedent şi să-şi deschidă un cont nou. Odată contul creat se poate juca poker direct din browser sau descărcând aplicaţia Nu multe sunt în prezent camerele de poker licenţiate în România care oferă atât posibilitatea de a juca poker din browser, cât şi prin descărcarea unui soft.


Unibet de pe telefon sau tabletă

În plus Unibet oferă clienţilor săi posibilitatea de a juca poker direct de pe telefon sau tabletă prin intermediul aplicaţiei Unibet Poker. Aceasta poate fi descărcată din AppStore de către deţinătorii de iPad. Restul persoanelor care vor să joace de pe un dispozitiv mobil vor trebui să intre pe Unibet > Aplicaţii > Aplicaţie poker, acolo unde vor găsi un link pentru downloadarea aplicaţiei.


Jocuri oferite de Unibet Poker

Câteva dintre jocurile de poker online oferite de Unibet sunt: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Seven-Card Stud Hi-Lo, Five-Card Draw şi Razz. Aceste jocuri au o grafică atractivă la această cameră de poker online.Turneele propuse de Unibet Poker sunt pentru toată lumea. Bineînţeles că predomină turneele de Texas Hold'em, dar şi jucătorii care preferă alt tip de poker vor avea de unde alege. De asemenea şi buy-in-urile sunt pentru toate buzunarele, începând de la doar un euro şi ajungând până la turnee cu buy-in de 250 de euro. Cei care vor să câştige bani fără nicio investiţie trebuie să ştie că zilnic la unibet.ro au loc turnee la care intrarea este gratuită iar premiile oferite pentru fiecare turneu în parte sunt de 50 de euro.

În concluzie Unibet Poker este una dintre cele mai bune camere de poker online licenţiate în România şi merită să încercaţi această experienţă foarte distractivă pentru orice jucător de poker.

Joacă acum la Unibet Poker, o cameră de poker inedită, dar de top! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi