Vezi ce promoții te așteaptă la Sportingbet săptămâna aceasta!

Sportingbet (deschide cont acum) este un site de gambling recunoscut pentru promoțiile foarte atractive și programele de fidelitate prin care își recompensează clienții.

În primul rând un client nou primește trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400 RON pentru pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker.

bonus-casino.JPG

Pe întreaga durată a acestei săptămâni poți primi zilnic câte șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă pariezi pe Meciul Zilei ales pentru ziua respectivă. Miza minimă este de 2 RON, deci ai nevoie de 14 RON pentru a paria pe toate meciurile şi astfel vei primi garantat 49 de rotiri gratuite. Mai devreme sau mai târziu norocul îți va surâde și vei câștiga și premii consistente. Plus că un singur pariu câștigător este suficient pentru a recupera suma investită!

De asemenea zilnic poți primi până la 100 de rotiri gratuite în jocul ales pentru ziua respectivă sau în jocul lunii "Blood Suckers". Tot ce trebuie să faci este să joci la cazino sau să plasezi pariuri sportive, iar astfel vei primi puncte. În funcție de numărul de puncte acumulat într-o zi primești în ziua următoare un anumit număr de rotiri gratuite.

100-rotiri.png

Puncte acumulezi și în cadrul programului de fidelitate Asigurare săptămânală. De exemplu astăzi te poți bucura de o rambursare de până la 500€ dacă ai fost un client activ la Sportingbet în săptămâna precedentă, dar n-ai reușit să generezi profit.

Dar asta nu este tot. Zilnic te poți bucura de câștiguri cu până la 35% mai mari la pariurile multiple pe tenis și fotbal datorită promoției Bonusul acumulator. Iar tot zilnic ai și la jocuri de cazino câte o promoție foarte atractivă, așa cum se poate vedea mai jos. Îți voi prezenta pe larg aceste promoții în zilele respective. 

bonusuri-calendar.png

La fotbal te mai așteaptă și competiția Predictorul Fotbalului prin care zilnic poți să pui o variantă în mod gratuit care să conțină pronosticuri la 12 meciuri de fotbal. Dacă ești inspirat poți câștiga până la 45.000 RON!

Până acum ți-am prezentat pe scurt multe promoții atractive la pariuri sportive și jocuri de cazino, dar nici platforma de poker nu se lasă mai prejos. Și acolo clienții fideli se pot bucura de rambursări de până la 40% și pot primi recompense instant, în timp ce joacă (premii cash, bilete la turnee etc). De exemplu unul din turneele la care poți primi acces este "$1000 Premium Freeroll" de pe 28 iulie 2015. 

Și să nu uităm de turneele Poker Jumbo unde de marți până duminică înscrierea costă 10 cenți, iar premiile totale sunt de 750$ în fiecare zi. Astăzi acest turneu are înscriere gratuită și premii de $300. Turneele Poker Jumbo au loc mereu cu începere de la ora 21:00.

Așa cum poți vedea, la Sportingbet te bucuri pe întreaga durată a săptămânii de promoții foarte atractive pe care nu trebuie să le ratezi.

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi