Vezi ce promoții te așteaptă astăzi și mâine la meciurile din Liga Campionilor!

Astăzi și mâine au loc meciurile din turul al treilea preliminar din Liga Campionilor. Dacă vrei să pariezi pe cea mai bună ofertă iar în același timp să ai acces la promoții atractive și cote bune, atunci ar trebui să alegi acest bookmaker.

În jur de 100 de tipuri de pariuri diferite te așteaptă la fiecare meci, atât înainte de fluierul de start cât și live. Poți plasa pariuri atât de pe calculator cât și de pe dispozitive mobile, iar astfel poți paria la orice oră indiferent de locul în care te afli. Mai jos am atașat lista cu meciurile din preliminariile Ligii Campionilor de astăzi și mâine, dar și cotele aferente pentru opțiunea 1x2. Pentru a vedea o listă completă cu toate tipurile de pariuri oferite intră AICI și caută meciul care te interesează.

liga-campionilor.png 

Cotele sunt și ele decente. Este adevărat că sunt agenții online care stau mai bine la acest capitol, dar bookmakerul recomandat de mine compensează din plin prin numărul de promoții oferite. De fapt astăzi poți beneficia de nu mai puțin de cinci oferte după cum urmează:

  1. Bonus pentru prima depunere - Deschizi un cont acum, efectuezi o depunere până diseară și ești eligibil pentru un bonus de bun venit de maxim 400 RON (50% din sua depusă).
  2. Bonusul acumulator - Pui un pariu multiplu cu minim trei selecții și primești un bonus de 10-35% din profit. Ai destule partide din care să faci un asttfel de bilet ținând cont că în aceste două zile au loc 15 meciuri în Liga Campionilor.
  3. Meciul zilei - Pui un pariu astăzi pe scorul corect al meciului zilei (minim 2 RON) și primești șapte rotiri gratuite la jocul Starburst. Mâine va fi aleasă o altă partidă pentru această promoție.
  4. Asigurare săptămânală - La finalul săptămânii poți primi o rambursare de până la 500€ dacă per total pierzi bani în loc să câștigi. Rambursarea exactă este influențată de nivelul tău VIP.
  5. Predictorul Fotbalului - 12 din cele 15 meciuri de astăzi și mâine au fost alese pentru runda a 55-a a acestui concurs. Ai putut pune în mod gratuit câte o predicție zilnic de sâmbătă și până ieri, deci ai maxim trei șanse de a câștiga marele premiu de 45.000 RON sau unul din premiile secundare.

predictorul-fotbalului.png

Pariază la agenția recomandată de mine și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi