Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Vezi ce promotii ai la Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!


Articolul inițial

Full Tilt Poker este o cameră de poker online care are o experienţă destul de mare în domeniul jocurilor de poker şi care vă pune la dispoziţie servicii excelente. Înca din 2004 Full Tilt Poker a reuşit să atragă un număr mare de clienţi şi să devină un nume important şi respectat în domeniul jocului de poker online. Site-ul nu arată excepţional însă are o mulţime de secţiuni bine organizate, care cuprinde informaţii utile cu privire la jocul de poker. În ceea ce priveşte pocedura de deschidere a unui cont nu trebuie să vă faceţi griji deoarece este foarte simplă.

Full Tilt Poker vă pune la dispoziţie unele dintre cele mai populare şi bune jocuri de poker online, printre care trebuie să amintim de: Hold‘Em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Razz, Stud Hi sau Stud Hi/Lo. Aceste jocuri pot fi jucate numai dacă descărcaţi şi instalaţi un program oferit gratuit pe site. Turnee de poker online precum FTOPS XIII, Series 2009, Late Night Poker, Friday Night Fights, The Sunday Brawl sau Bust-Out Bounties vă stau la dispoziţie la fulltiltpoker.eu pentru a câştiga premii extraordinare.

Deschiderea unui cont este o procedură foarte simplă, care nu necesită o atenţie specială din partea noastră şi care vă poate aduce un bonus extraordinar pentru prima depunere de până la 600$. Serviciul de relaţii cu clienţii vă poate oferi informaţiile de care aveţi nevoie 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Depunerile şi retragerile pot fi efectuate prin: Visa, MasterCard, Neteller, Skrill.com, InstaDebit, ClickandBuy, cash transfer şi click2pay.

La fulltiltpoker.eu în fiecare duminică de la orele au loc turnee la care se pot câştiga premii totale de 60.000$. Vă puteţi înregistra la aceste turnee plătind taxa de intrare sau jucând la turneele de calificare care au buy-in-uri accesibile pentru toată lumea. În fiecare zi de la ora 13:30 ET are loc un turneu cu premii garantate de 1.500$. La acestta vă puteţi înregistra simplu, fără să plătiţi vreo taxă. Primiţi la prima depunere tichete la patru astfel de turnee. Dacă veţi reuşi să terminaţi două din aceste turnee veţi mai primi un tichet bonus pentru alt turneu similar, dacă terminaţi trei turnee în premii veţi beneficia de două tichete, iar dacă terminaţi toate cele patru turnee în premii atunci veţi beneficia de patru intrări gratuite la turnee viitoare.

În concluzie fulltiltpoker.eu este un site de poker online care îşi răsfaţă clienţii cu o multitudine de promoţii incitante şi mai ales cu un bonus extraordinar pentru prima depunere. Deschideţi-vă un cont chiar acum pentru a profita de toate aceste servicii extraordinare!

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi