Vezi ce poți face luni 4 mai 2015 cu o investiție de numai 2RON!

Dacă vă plac promoțiile și vreți să câștigați cât mai mult investind cât mai puțin, atunci sigur veți fi încântat de ceea ce oferă Spoortingbet (click aici pentru a deschide cont) astăzi 4 mai 2015. Mai jos vă vom prezenta beneficiile pe care le puteți avea pe parcursul zilei făcând o investiție modică de numai 2 RON iar apoi vă vom arăta și celelalte promoții oferite astăzi.

Ce poți face la Sportingbet luni 4 mai 2015 cu numai 2RON?

1. În primul rând folosești cei 2 RON pentru a paria pe scorul corect al meciului Hull - Arsenal. Conform promoției Meciul Zilei, vei fi recompensat cu 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Rotirile vor fi creditate marți la ora 13:00. Mai multe detalii poți afla de AICI.

2. Odată ce ai plasat pariul de mai sus primești automat dreptul de a pune în mod gratuit un bilet în cadrul concursului Predictorul Fotbalului. Aici premiile totale ale acestei runde sunt de 65.000 RON iar premiul cel mare este de 45.000 RON astfel încât nu trebuie să ratezi această ocazie! Detalii AICI.

3. Un pariu plasat pe Meciul zilei îți oferă posibilitatea de a pune în mod gratuit și o predicție în Predictorul CM de Hochei, concurs oferit cu ocazia Campionatului Mondial de hochei din Cehia. Predicția de astăzi îți poate aduce 10 rotiri gratuite în jocul Eggomatic, dar îți mărești și șansele de a câștiga un Ipad Mini 3. Detalii AICI.

hochei-predictor.png

4. Astăzi a început o rundă nouă din Pariorul Lunii, concurs în care poți participa direct de pe site-ul Pariurix. Trebuie să dai pronosticuri zilnice la meciurile alese de staff-ul agenției iar la finalul săptămânii cei mai inspirați pariori împart între ei un pot de 4.500RON. Participarea este gratuită dar dacă ai pariat pe Meciul Zilei primești un bonus de 20 de puncte, ceea ce îți vor mări șansele de câștig. Detalii AICI.

5. Un alt concurs în care poți participa astăzi este Biletul Zilei. Pariurix oferă un premiu de 40 RON în fiecare zi, iar participarea este gratuită deci n-ai ce pierde. Premiul va fi alocat în contul tău de pariuri. Detalii AICI.

6. Fără să scoți vreun leu din buzunar poți participa astăzi în două turnee de poker. La ora 16:00 are loc "$100 Freeroll" iar la ora 21:00 "Pokerjumbo.com $300".

pokerjumbo.png

Acum să tragem linie și să vedem pe scurt ce poți face astăzi cu doar 2 RON:
- Pariezi pe Hull - Arsenal, pariu pe care îl poți câștiga
- Primești 15 rotiri gratuite în Starburst.
- Pui o predicție în Predictorul Fotbalului și câștigi până la 45.000 RON
- Pui o predicție în Predictorul CM de Hochei și câștigi rotiri gratuite și ai șanse și pentru un Ipad Mini 3.
- Primești 20 de puncte bonus în Pariorul Lunii, concurs cu premii săptămânale de 4.500 RON
- Participi la concursul Biletul Zilei.
- Participi la două turnee freeroll de poker.

Astfel cu o investiție mai mult decât modică vă bateți pentru premii foarte consistente. Să vedem și celelalte promoții oferite astăzi de Sportingbet.

promotii.png

Alte promoții

Astăzi în cadrul jocului de ruletă live beneficiezi de o rambursare de 25% în limita a 20€. Astfel dacă norocul nu-ți surâde primești înapoi un sfert din banii pierduți. Detalii AICI

Cei care s-au jucat ieri în cazinoul Sportingbet primesc astăzi până la 100 de rotiri în jocul Ligths. Intră în acest joc după ora 16:00 pentru a vedea recompensa exactă.

Clienții care au pariat la Sportingbet sau care s-au jucat în cazinoul acestora pe parcursul luii aprilie au primit unul din cele cinci nivele VIP. Astăzi acești clienți primesc un bonus de reîncărcare de până la 1.000$! Bonusul maxim depinde de nivelul tău VIP. Detalii AICI.

premium.png

Bonusuri pentru prima depunere

Dacă nu ai un cont la Sportingbet dar te-am convins că se merită să îți deschizi unul, atunci mai avem o veste bună. Clienții noi primesc trei bonusuri de bun venit:
- pariuri sportive: 50% din suma depusă în limita a 400 RON
- jocuri de cazino: 45 RON pentru depunerile de 45-199.99 RON, 200 RON pentru depozitele de 200-1199.99 RON, 1.200 RON pentru depunerile de minim 1.200 RON.
- poker: bonus de până la 1.000$ eliberat treptat în tranșe de câte 20$.

bonus-casino.JPG

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi