Vezi ce poți face luni 27 aprilie 2015 cu o investiție de numai 2RON!

Sportingbet (deschide cont aici) oferă în acest moment un număr foarte mare de bonusuri, promoții și concursuri iar la majoritatea puteți participa cu ajutorul unei investiții minime. Pentru a vă demonstra acest lucru vă vom arăta în cele ce urmează ce puteți face luni, 27 aprilie 2015, cu numai 2 RON iar apoi vă vom prezenta și alte motive pentru care merită să alegeți astăzi acest site de gambling.

Ce poți face astăzi la Sportingbet cu 2RON?

În primul rând pariază cei 2 RON pe scorul corect al partidei Valencia - Granada. Indiferent de rezultatul pariului, vei fi recompensat marți cu un loz răzuibil gratuit în cadrul jocului Tribble Knockout. Acest loz valorează 5 RON și-ţi poate aduce câștiguri semnificative. Acest lucru este posibil datorită promoției Meciul zilei. Detalii AICI.

meciul-zilei.png

Odată ce ai plasat acel pariu primești dreptul de a pune astăzi în mod gratuit câte un bilet pentru două concursuri diferite. Primul este Predictorul Fotbalului, competiție ce pune la bătaie în această rundă premii totale de 65.000 RON. Obiectivul este acela de a ghici în mod corect rezultatul a 12 meciuri de fotbal. Mai multe detalii poți afla de AICI.

A doua competiție este Predictorul CM de hochei. Aici trebuie să pronostichezi corect deznodământul Campionatului Mondial de hochei care începe pe data de 1 mai 2015. Persoanele foarte inspirate pot câștiga o Skoda Superb, până la 40.000€, Ipad Mini 3 și multe altele. Detalii AICI.

În momentul în care ați pariat pe Meciul zilei primiți și 20 de puncte în cadrul concursului "Pariorul Lunii". În acesta puteți participa direct de pe site-ul Pariurix. Astăzi tocmai a început o rundă nouă iar aceasta se încheie pe data de 3 mai 2015. Premiile totale oferite în această săptămână valorează 4.500 RON. Mai multe detalii despre acest concurs puteți afla de AICI.

pariorul-lunii.png

Mai sunt și alte câteva lucruri care le puteți face astăzi fără să investiți vreun leu. De exemplu puteți participa în concursul "Biletul zilei". Acesta este organizat de Pariurix și sponsorizat de Sportingbet. La finalul zilei un parior inspirat va câștiga suma de 40 RON, sumă ce va fi alocată direct în contul vostru de pariuri. Detalii AICI.

Iar dacă vă place jocul de poker, trebuie să știți că astăzi puteți câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar. La ora 16:00 are loc turneul "$100 Freeroll" iar la ora 21:00 "Pokerjumbo.com $300". La ambele turnee înscrierea este gratuită iar premiile puse la bătaie sunt de $100, respectiv $300.

pokerjumbo.png

Asttfel cu o investiție de numai 2 RON puteți astăzi să:
- plasați un pariu pe Valencia - Granada, pariu pe care îl puteți câștiga
- primiți un loz răzuibil gratuit în valoare de 5 RON
- primiți dreptul de a pune un bilet în "Predictorul Fotbalului", competiție unde puteți câștiga până la 45.000 RON
- primiți dreptul de a pune un bilet în "Predictorul CM de hochei", competiție unde puteți câștiga o Skoda Superb, până la 40.000€, Ipad Mini 3 și multe altele
- primiți 20 de puncte bonus în "Pariorul Lunii"
- participați la concursul "Biletul zilei"
- participați la două turnee freeroll de poker: "$100 Freeroll" și "Pokerjumbo.com $300".

hochei-predictor.png

Toate acestea cu doar 2 RON! Deci voi decideți dacă se merită să vă jucați astăzi la Sportingbet sau nu. Să vă arătăm și alte promoții oferite astăzi:

Dacă vă jucați jocul de cazino "Muse", vă veți califica la finalul zilei pentru un bonus de până la 20€ (bonusul este de 50% din profitul acumulat de voi pe parcursul zilei). Această ofertă face parte din seria de promoții "Bonusuri calendar" prin care sunt oferite bonusuri totale de 120,000€ în fiecare lună. Detalii AICI.

Cei care s-au jucat la Sportingbet în luna martie beneficiază astăzi de un bonus de reîncărcare de 10%. Valoarea maximă a bonusului depinde de nivelul vostru VIP. De exemplu clienții care sunt nivel 5 și au acces în Premium Club pot primi un bonus de reîncărcare de până la 1,000$! Intrați AICI pentru a afla cum puteți primi și voi un astfel de acces.

premium.png

Deschide un cont acum și primești trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1,000$ la poker.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi