Vezi ce poți face în luna aprilie la Sportingbet cu o investiție minimă!

Sportingbet (deschide un cont acum) este unul din cele mai bune site-uri de gambling din România în acest moment și iese în evidență în special prin bonusuri, promoții și concursuri atractive de care putem beneficia făcând investiții minime. Depunerea minimă este de 40 RON dar aceasta vă poate aduce foarte multe avantaje, despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Meciul zilei

Zilnic Sportingbet alege o partidă de fotbal care este considerată ca fiind "Meciul zilei". Dacă plasați un pariu single pe opțiunea Scor Corect pe acel meci pe orice sumă de bani doriți, veți fi recompensați cu
- șapte rotiri gratuite în Starburst
- 15 rotiri gratuite în Starburst
- un loz răzuibil gratuit în Tribble Knockout.
Aceste recompense sunt acordate prin rotație: de exemplu astăzi primiți 15 rotiri, mâine șapte, poimâine un loz răzuibil și apoi se reia şirul.

meciul-zilei.png

Acum să facem un calcul. Miza minimă pe meci este de 2 RON, iar luna aprilie are 30 de zile. Asta înseamnă că ne-ar trebui minim 60 RON să pariem pe toate aceste partide pentru a beneficia în fiecare zi de această promoție. Dar să fim serioși; din 30 de pariuri este imposibil să nu câștigăm măcar câteva. Dacă de exemplu pariem mereu pe cote de 10, atunci trei pariuri din 30 sunt suficiente pentru a ne scoate investiția și putem chiar să fim pe plus dacă suntem inspirați.

Dar în același timp noi primim recompense destul de substanțiale. Vom avea următoarele beneficii în aprilie:
- 10 zile X 15 rotiri gratuite = 150 rotiri
- 10 zile X 7 rotiri gratuite = 70 rotiri
- 10 zile X 1 loz răzuibil = 10 lozuri

Asta înseamnă 220 de rotiri gratuite și 10 lozuri. O rotire valorază 0.50RON și un loz 5RON, deci valoarea totală a recompenselor noastre este de 160 RON. Mai mult ca sigur mai devreme sau mai târziu norocul ne va surâde și vom câștiga ceva din urma acestor rotiri / lozuri.

Predictorul Fotbalului

Acesta este un concurs unde participarea este gratuită dar premiile puse în joc sunt fabuloase. În fiecare săptămână au loc 1-2 runde în funcție de meciurile care se joacă în săptămâna respectivă. Obiectivul concursului este de a pronostica corect rezultatul final 1x2 la 12 meciuri alese de agenție.

Premiile sunt următoarele.
- 12 rezultate corecte din 12: 45.000 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 11 rezultate corecte din 12: 8.500 RON (se împarte între numărul de câștigători)
- 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
- 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
- 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

predictorul-fotbalului.JPG

Zilnic puteți pune un bilet în mod gratuit cu condiția ca în ziua respectivă să fi plasat minim un pariu la Sportingbet pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani. Dacă ați pariați zilnic pe Meciul Zilei, atunci problema este deja rezolvată.

Lozurile răzuibile sunt acordate în jocul Tribble iar valoarea fiecăruia este de 10 RON. În 30 de zile este imposibil să nu nimerim și câteva bilete mai inspirate de pe urma cărora să luăm lozuri în valoare de 10, 50 sau 150 RON. Nu mai vorbim de faptul că ne-am putea număra printre norocoșii care dau marea lovitură, premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte fiind considerabile. N-avem nimic de pierdut, ci numai de câștigat.

Pariorul Lunii

Acesta este un concurs săptămânal sponsorizat de Sportingbet în care puteți participa direct de pe site-ul Pariurix (AICI). Trebuie să dați zilnic pronosticuri la meciuri alese de agenție: primiți 5 puncte pentru fiecare pronostic corect și pierdeți un punct pentru fiecare pronostic greșit. Puteți lua și 20 de puncte bonus zilnic dacă în ziua respectivă ați pariat la Sportingbet pe orice doriți voi. Din nou, dacă mizați pe Meciul zilei, atunci problema este deja rezolvată.

pariorul-lunii.png

Luând aceste puncte bonus vă măriți șansele de a lua o parte din potul săptămânal de 4.500 RON pus în joc! În aprilie sunt puse la bătaie premii totale de 18.000 RON. Deci puteți câștiga și aici premii substanțiale fără a investi vreun leu.

Pokerjumbo.com

Dacă vă place jocul de poker și aveți suficient timp liber seara, atunci nu veți rata ocazia de a participa în turneele Pokerjumbo. Aceste turnee au loc zilnic la ora 21:00. În fiecare zi de luni participarea este gratuită iar premiile totale sunt de 300$. De marți până duminică taxa de înscriere este de doar 10 cenți iar potul este de 750$.

pokerjumbo.png

Acum să facem un calcul să vedem ce înseamnă asta: în aprilie avem patru zile de luni deci vom putea participa la:
- patru turnee freeroll cu premii de 300$
- 26 de turnee cu taxă de 10 cenți și premii de 750$.
Deci plătind o taxă totală de 2.60$ (nici măcar 10 RON) putem participa la 30 de turnee de poker a căror premii totale sunt de 20.700$!

Raportul taxă / premii este atât de bun încât orice jucător de poker cât de cât decent ar trebui să facă un profit substanțial dacă joacă zilnic. Mai mult decât atât, la sfârșitul lunii cei mai buni jucători din cadrul acestor turnee împart între ei un pot suplimentar de 5,000$. Deci suma totală pusă la bătaie în aprilie este de 25,700$!

Mai jos puteți vedea un tabel cu cei mai profitabili jucători ai turneelor Poker Jumbo pentru a vă face o idee mai exactă despre cât de avantajoase sunt aceste turnee:

 clasament-pokerjumbo.png

Concluzia
În aprilie puteți face următoarele lucruri la Sportingbet cu o investiție minimă
- puteți plasa 30 de pariuri pe Meciul Zilei investind 60RON (dar sigur veți recupera o mare parte din bani prin pariuri câștigate) și primiți 220 de rotiri gratuite în Starburst și 10 lozuri răzuibile gratuite (în valoare totală de 160RON)
- puteți pune în mod gratuit 30 de bilete în Predictorul Fotbalului și puteți câștiga premii substanțiale așa cum am precizat mai sus.
- vă măriți șansele de a câștiga premii mari în concursul Pariorul Lunii (concurs cu participare gratuită).
- investiți 2,6$ în turnee de poker și vă bateți pentru o parte dintr-un pot total de 25,700$ (potul total fiind de aproximativ 10,000 de ori mai mare decât suma investită).

Deschide un cont acum și ia trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi