Vezi ce îți pregătește Paradise Poker în luna ianuarie 2015!

Paradise Poker (deschide un cont acum) este camera de poker a celor de la Sportingbet. Aceasta iese în evidență prin turneele interesante, dar și prin promoțiile foarte atractive pe care le oferă. În cele ce urmează vă vom prezenta care sunt beneficiile de pe urma cărora puteți profita în săptămânile care urmează și alte motive pentru care ar trebui să vă deschideți un cont aici.

paradise-poker.png

Promoții și facilități atractive

Bonus pentru prima depunere
Dacă vă deschideți un cont acum primiți un bonus de până la 1.000$ atunci când efectuați prima dată un depozit. Partea cea mai bună este aceea că bonusul maxim poate fi obținut indiferent de suma depusă, facilitate cu care foarte puține camere de poker se pot lăuda. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre acest bonus și vreți să vedeți cum se activează atunci vă invităm să accesați acest articol.

Recompense instant
Cum ar fi dacă în timp ce jucați vă treziți instant cu un token gratuit pentru un turneu important sau cu o recompensă în bani? La Paradise Poker acest lucru este posibil datoriă "recompenselor instante". Mai multe informații despre această ofertă aflați de aici.

Ușurință de a juca
La camera de poker recomandată de noi puteți juca atât din browser, cât și descărcând aplicația pentru desktop. Un alt lucru interesant este că nu trebuie să transferați fondurile din contul Sportingbet la Paradise Poker, acestea fiind disponibile în ambele părți fără a fi necesar vreun transfer. Site-ul Sportingbet cât și serviciul de suport clienți sunt disponibile în limba română astfel încât este foarte simplu să navigați pe site și să cereți ajutor în caz că aveți probleme. Aplicația de poker este disponibilă doar în limba engleză însă este foarte ușor de folosit, fiind perfectă pentru începători.

paradise-poker-2.png

Turnee atractive

Atracția principală a celor de la Paradise Poker este reprezentată de turnee. Desigur că veți găsi destule jocuri cash sau sit-and-go pentru toate bugetele, însă la partea de turnee această cameră de poker chiar iese în evidență.

100$ Freeroll
Acest turneu are loc în fiecare zi cu începere de la ora 16:00 iar premiile totale sunt de 100$, aceasta fiind o oportunitate bună să câștigați ceva bani fără a face vreo investiție.

Poker Jumbo
Este o competiție de poker care pune lunar la bătaie premii totale de peste 25.000$, deși investiția voastră pe durata unei luni nu depășește câțiva dolari! 27 de turnee cu taxa de înscriere de 10 cenți și alte patru turnee gratuite vă așteapă în fiecare zi a lunii ianuarie cu începere de la ora 21:00, iar premiile sunt foarte consistente raportate la suma investită! Aceasta este o ocazie pe care nu trebuie să o ratați. Detalii AICI.

ChampionChip
Este un turneu care are loc în fiecare duminică la ora 19:00 și pune la bătaie premii totale de peste 50,000$. În fiecare zi au loc turnee de calificare unde taxa de înscriere începe de la 5$. Detalii AICI.

Grand Live Estoril
În fiecare zi de marți, joi și duminică cu începere de la ora 21:00 puteți participa în turneele "Grand Live Estoril", turnee în care puteți câștiga un bilet pentru o finală offline care va avea loc în Portugalia la sfârșitul lunii februarie și care va pune la bătaie premii de sute de mii de euro! Găsiți detalii în acest articol.

Turnee exclusive
Paradise Poker are și propriile turnee exclusive, dedicate clienților săi. Premii totale de peste 30,000$ vă așteaptă în luna ianuarie în turnee zilnice și săptămânale, atracția principală fiind "Paradise $2,000 Final" de duminică cu premii de 2,000$. Detalii și programul complet al acestor turnee găsiți AICI.

Așa cum puteți vedea, există foarte multe motive pentru care să vă jucați la Paradise Poker în luna ianuarie!

Deschide și tu un cont acum și ia un bonus de până la 1,000$ pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi