Vezi ce îți oferă Paradise Poker în luna decembrie!

Paradise Poker este camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide și tu un cont acum) și este și camera la care vă recomandăm să jucați în luna decembrie. Aceasta oferă multe promoții atractive de pe urma cărora trebuie să profitați! Sunt oferite săptămânal și multe turnee pentru toate "buzunarele" astfel încât sigur veți găsi și ceva pe gustul vostru! Jucătorii fideli sunt recompensați cu premii cash, rambursări, bilete la turnee, dar și cu tokenuri pentru două turnee freeroll de Crăciun cu premii în valoare totală de 5,000$! Despre toate acestea vom vorbi în cele ce urmează:

Bonus pentru prima depunere de 1,000$
În primul rând beneficiați de un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$. Spre deosebire de majoritatea camerelor de poker aici puteți lua bonusul maxim indiferent de suma care o depuneți. Puteți afla mai multe informații din acest articol.

bonus-poker.png

Turneu Freeroll zilnic de 100$
În fiecare zi la ora 16:00 este organizat un turneu freeroll care pune la bătaie premii de 100$. Atât jucătorii actuali, cât și cei noi, care n-au efectuat vreo depunere pot participa în acest turneu. Aceasta este o oportunitate bună să încercați în mod gratuit serviciile oferite de Paradise Poker și să câștigaţi ceva bani fără a fi necesar să efectuați vreun depozit.

Turneele Poker Jumbo
În fiecare seară la ora 21:00 are loc turneul Poker Jumbo. Luni înscrierea este gratuită și premiile oferite sunt de 300$, în timp ce de marți până duminică vă puteți bate pentru premii de 750$ plătind o taxă modică de doar 10 cenți! În plus, cei mai buni jucători la finalul lunii vor împărți între ei un premiu suplimentar de 5,000$! Asta înseamnă că cu mai puțin de 3$ vă puteți juca la toate turneele dintr-o lună și puteți pleca cu o parte dintr-un pot de 25,000$! Este greu de crezut că veți găsi la o altă cameră de poker turnee mai atractive din acest punct de vedere. Mai multe detalii AICI.

poker-jumbo.png

Turneele The Grand Live
Ați visat întotdeauna să ajungeți un jucător profesionist de poker, dar n-ați avut niciodată ocazia? Acum o aveți prin intermediul turneelor The Grand Live. În fiecare zi de marți, joi și duminică au loc la ora 21:00 turnee prin care puteți câștiga pachete pentru finala de la Estoril din februarie 2015. Un astfel de pachet valorează 3,000$ și include buy-in-ul, cazare, bilete de avion și bani de cheltuială pentru două persoane. Odată calificat vă puteți bate cu unii din cei mai buni jucători din Europa prentru premii foarte mari. Mai multe detalii AICI.

grandlive.jpg

Turneul ChampionChip
Țintiți mai degrabă câștigarea unei sume mari de bani pe termen scurt? Atunci turneul ChampionChip de duminică de la ora 19:00 este soluția perfectă pentru voi. Premii totale de 50,000$ sunt puse la bătaie, acesta fiind cel mai important turneu săptămânal organizat de Paradise Poker. Detalii AICI.

championchip.png

Turneele exclusive
Acestea sunt turnee ce au loc pe mai mulți pași. Finala este organizată duminică la ora 22:30 și pune la bătaie minim 2,000$. Voi puteți câștiga un tichet pentru această finală online participând în turneele satelit ce au loc în fiecare zi. Taxa de înscriere începe de la numai 1$! Detalii AICI.

turnee-exclusive.png

Recompense instant
Ce poate fi mai plăcut decât să fiți recomepnsat din senin, în timp ce vă jucați? La Paradise Poker acest lucru este posibil! Puteți primi bani cash sau bilete pentru turnee atunci când îndepliniți anumite misiuni simple. Detalii AICI.

recompense-instant.png

Turnee freeroll de Crăciun
Dar ce este mai bun am lăsat la urmă! Cum ar fi luna cadourilor fără ... cadouri? Dacă vă jucați la Paradise Poker minim 10 zile până pe data de 21 decembrie primiți bilete pentru două turnee freeroll care au loc de Crăciun! Acolo puteți câștiga bilete pentru finale online la turneele despre care am vorbit mai sus! Valoarea totală a premiilor oferite este de 5,000$! Detalii AICI!

turnee-craciun.png

Nivele VIP
Cu cât jucați mai mult la Paradise Poker, cu atât căpătați un nivel VIP mai mare. În funcție de nivelul VIP atins, puteți primi rambursări de până la 40%, bonusuri în bani și acces la diferite turnee. Tot ce trebuie să faceți este să jucați poker!

Joacă și tu acum!
V-am convins că Paradise Poker este locul potrivit unde să jucați poker în decembrie? Atunci deschide și tu un cont acum. Puteți juca atât din browser, cât și descărcând aplicația de pe site. Camera aparține de Sportingbet, a cărui site este tradus în totalitate în română și care oferă suport în română zilnic prin live chat sau telefon. Puteți să jucați la Paradise Poker folosind banii care-i aveți la Sportingbet, fără a fi necesar să efectuați vreun transfer.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi