Vezi ce îți oferă Paradise Poker duminică, 11 ianuarie!

Ziua de duminică, 11 ianuarie 2015, este perfectă pentru a vă juca la Paradise Poker (deschide un cont acum) indiferent de tipul de joc pe care îl preferați sau de bugetul avut la dispoziție.

Tipuri de jocuri oferite
Găsiți oricând mese cash de Hold'em pentru toate bugetele, începând de la mize de 0.01/0.02$ și până la 5/10$, indiferent dacă preferați jocul de no-limit, pot-limit sau fixed-limit. Dar nici celelalte tipuri de poker nu sunt neglijate: mese cu mize variabile vă așteaptă oricând la Omaha, 5 card Draw sau 7 Card Stud.

La Paradise Poker vă puteți juca și STROBE (NL Hold'em și PL Omaha), Sit & go (Texas Hold'em: NL, PL, și FL, Omaha, 5 card Draw, sau 7 Card Stud) dar și jocuri pe bani virtuali pentru antrenament.

paradise-poker.png

Turnee
O mulțime de turnee atractive vă așteaptă astăzi indiferent de bugetul avut la dispoziție. Mai jos puteți vedea o listă cu cele mai atractive turnee ale zilei:

Ora 00:00 - Stingray [$1,000 GTD, Turbo, Rebuy], buy-in 2$
Ora 16:00 - 100$ Freeroll, înscriere gratuită
Ora 19:00 - ChampionChip [$50,000], buy-in 200$. Detalii aici!
Ora 21:00 - PokerJumbo.com $750, buy-in 0.10$. Detalii aici!
Ora 21:00 - $15,000 Grand Live Estoril Online Final, buy-in 200$ (turneul pune la bătaie cinci pachete pentru finala offline de la Estoril de la finalul lunii februarie). Detalii aici!
Ora 22:30 - Paradise $2,000 Final, buy-in de 75$. Detalii aici!

Pentru turneele ChampionChip [$50,000], $15,000 Grand Live Estoril Online și Paradise $2,000 Final există sateliți de calificare în fiecare zi prin care puteți câștiga un token pentru sume începând de la numai câțiva dolari.

Pentru detalii legate de fiecare turneu în parte vă recomandăm să accesați link-urile corespunzătoare fiecărui turneu în parte sau puteți accesa acest articol, deoare conține informații pe scurt despre toate turneele zilei.

Alte beneficii
Dacă vă deschdieți un cont acum puteți beneficia de un bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere. Spre deosebire de alte camere de poker, la Paradise Poker puteți încasa bonusul maxim indiferent de suma depusă.

De asemenea în timp ce vă jucați puteți primi recompense instant sub forma de bani cash sau token-uri la turnee.

Pentru a vă juca descărcați aplicația Paradise Poker, aplicație ce poate fi accesată la ACEST LINK. Alternativ, vă puteți juca și direct din browser dacă aveți Java instalat.

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!