Aplicația de mobil Casa Pariurilor, este ceva de capul ei?

Casa Pariurilor mobil – pariază acum de pe orice Iphone, Ipad, telefon sau tabletă indiferent de locul în care te afli utilizând aplicația Casa Pariurilor sau site-ul mobil optimizat.


Ce ne oferă Casa Pariurilor în mediul online?

Majoritatea agențiilor de pariuri care au făcut trecerea din mediul offline în mediul virtual au arătat în nenumărate rânduri că nu sunt pregătite să facă față nivelului impus de casele de pariuri online consacrate. Nici Casa Pariurilor nu pot spune că excelează în mod deosebit și chiar lasă de dorit când vine vorba de pariuri live, promoții și alte lucruri importante. Dar spre deosebire de alte agenții care funcționează atât online cât și offline, aceasta are și câteva puncte forte care pot convinge un parior s-o aleagă în detrimentul concurenței.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online


Aplicația pentru mobil - nu este deloc rea

Unul din aceste puncte forte este aplicația pentru telefon și tabletă. Ea poate fi descărcată atât pe Android, cât și pe IOS. Dacă ai un Iphone sau un Ipad atunci este suficient să intri în AppStore și să cauți ”Casa Pariurilor”. Programul se instalează imediat și funcționează fără probleme, atâta timp cât ai minim IOS8 instalat. Dacă deții un telefon sau tabletă care rulează cu Android atunci trebuie să intri din browserul dispozitivului mobil pe casapariurilor.ro, iar aici vei fi invitat să descarci aplicația pentru pariuri.

casa-pariurilor-mobil-1.png

Eu recunosc că atunci când am descărcat-o prima dată n-aveam așteptări prea mari; nici nu credeam că se compară cu ce oferă operatorii de pariuri online consacrați, cu atât mai puțin să vină cu ceva în plus. Însă pot spune că am fost surprins plăcut. Aceasta funcționează bine, are o interfață modernă și oferă cam aceleași opțiuni disponibile și pe PC. Dacă din diferite motive nu poți paria utilizând această aplicație atunci poți folosi cu încredere site-ul optimizat deoarece acesta se mișcă bine și este stabil.


Facilități pentru pariorii care joacă offline

Surpriza cu adevărat plăcută este reprezentată de nenumăratele facilități oferite pariorilor care joacă offline. Dacă ai pus un bilet de pariuri la o agenție stradală poți scana codul acestuia, apoi vei primi automat notificări legate de statusul meciurilor tale de pe bilet. Vei fi înștiințat pe ecranul principal când un meci iese, când un bilet este câștigat sau când acesta este pierdut. Dacă din diferite motive nu merge să scanezi codul poți la fel de bine să-l introduci manual. De asemenea poți genera un bilet direct din aplicație și poți vedea pe hartă unde este localizată cea mai apropiată agenție Casa Pariurilor.

Dacă vrei să descarci aplicația Casa Pariurilor pentru mobil atunci cu siguranță nu vei fi dezamăgit de ce oferă aceasta, dar ia în considerare faptul că per total sunt agenții de pariuri care au servicii mai bune. 

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi