Vezi ce echipe favorite s-ar putea încurca în acest weekend

Majoritatea caută să meargă pe echipele favorite, dar foarte puţini încearcă să prindă surprizele, sperând în cel mai rău caz să le evite.

În acest articol ne-am propus să luăm meciurile cele mai dezechilibrate (unde favorita are cotă de maxim 1.50) şi să vedem unde am putea avea parte de surprize. Întâi să vedem care sunt aceste favorite.

Anglia - Premier League
N-avem nici o echipă care să aibă cotă mai mică de 1.50

Spania - La Liga
Valencia vs Almeria @ Valencia are 1.28
Getafe vs Real Madrid @ Real Madrid are 1.22
Atletico Madrid vs Granada @ Atletico Madrid are 1.17
Deportivo vs Barcelona @ Barcelona are 1.18

Franţa - Ligue 1
PSG vs Evian @ PSG are 1.17
Marseille vs Guingamp @ Marseile are 1.37

Italia - Serie A
Juventus vs Verona @ Juventus are 1.18

topeuropeanfootballleagues.jpg

Avem aşadar şapte echipe mari favorite în etapele din weekend din competiţiile de top. Credeţi că vor câştiga toate? Puteţi să le pariaţi aici pe un bilet de cotă 4.07. Este riscant totuşi să mergi pe toate marile favorite într-un weeekend pentru că în mod normal măcar una se va încurca. În weekend-ul precedent de exemplu Bilbao şi PSG au făcut paşi greşiţi deşi aveau la victorie cote de maxim 1.50.

Acum în mod normal în Franţa ar trebui să n-avem surprize, pentru că PSG şi Marseille au cedat deja etapa trecută şi nu credem că vor face paşi greşiţi, deşi pe Velodrome Guingamp (fără înfrângere de cinci etape) nu-i un adversar de neglijat.

În Italia putem asista la o surpriză la Torino. Cele două echipe s-au întâlnit şi joi în Coppa Italia şi de obicei atunci când două echipe se întâlnesc la intervale foarte scurte de timp într-una din partide putem asista la surprize. Juve a avut probleme cu Veroan şi în sezonul precedent, când dacă nu era Tevez nu ştim dacă mai lua patru puncte.

Dacă în Anglia n-avem vreo favorită certă, în schimb în Spania sunt patu formaţii aflate în această postură. Chiar să câştige toate? În ultimele cinci runde de fiecare dată s-a întâmplat ca una dintre formaţiile care avea maxim cota 1.50 la victorie să nu reuşească să obţină cele trei puncte. Să fie Valencia echipa care se încurcă? Nu ne-ar surprinde deoarece Almeria a câştigat precedentele două deplasări, la echipe care de asemenea se află în jumătatea superioară a clasamentului. În plus Almeria s-a impus şi în sezonul precedent pe Mestalla şi va da acum peste o echipă care n-are moralul prea bun după ce a ratat calificarea în sferturile Cupei Spaniei deşi se afla în postura de favorită. La cei trei granzi din Spania greu să vedem vreo surpriză, deşi parcă am "arunca" o miză minimă pe x2 la duelul de pe Calderon. Atletico vine după o triplă de foc Real - Barca - Real şi într-un meci foarte facil pe hărtie s-ar putea să intervină o uşoară relaxare, iar factorul fizic nu este nici el de neglijat. 

Pariază acum pe cele mai tari campionate de fotbal!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi