Vezi ce cotă ar fi putut prinde un parior care miza în 1986 pe faptul că Duckadam va apăra 4 penalty-uri

În 1986 în această zi de 6 mai echipa Steaua Bucureşti făcea ultimele pregătiri pentru finala Cupei Campionilor Europeni cu Barcelona, cupă pe care avea s-o şi câştige o zi mai târziu. La 30 de ani de ani de la acea performanţă unică în istoria fotbalului românesc o echipă de experţi ai casei de pariuri online winmasters.com a făcut un experiment.

Aceasta a analizat arhivele şi a calculat cotele pe care le-ar fi avut Steaua şi Barcelona în finala de la Sevilla. Analiza a fost făcută pe baza partidelor jucate de cele două formaţii în campionatele interne şi în Cupa Campionilor Europeni între anii 1983 şi 1986.

Pe baza acestei arhive experţii celor de la winmasters.com (D. ONJN 928 / 24.06.2015) au stabilit că Barcelona, o echipă cu foarte multe vedete la vremea respectivă, era favorita duelului, cu o cotă de 1.85 la victorie în timpul regulamentar. Steaua Bucureşti ar fi avut o super cotă, de 4.23 pentru un succes după 90 de minute. Comparând cu momentul actual putem spune că Steaua avea la momentul respectiv o cotă egală cu cea a lui Norwich de a trece mâine de Manchester United.

726591-steaua-86-odds.jpg

La capătul celor 90 de minute a persistat egalitatea astfel că s-a intrat în prelungiri, acolo unde Barcelona ar fi avut o cotă de 2.84, iar Steaua ar fi primit 5.26. Au trecut şi reprizele de prelungire şi s-a ajuns la penalty-uri.

Aici am fi început deja să avem un oarecare echilibru, cu cote de 1.7 pentru catalani şi 2.1 pentru bucureşteni. Interesant este faptul că experţii celor de la winmasters.com au stabilit şi cotele care ar fi fost la momentul respectiv pentru ca Duckadam să apere patru penalty-uri (310) şi pentru ca spaniolii să rateze patru lovituri de departajare (290). Aici probabil că au fost simplificate calculele fiind raportate şi la cotele existente în prezent pentru ca un penalty să fie apărat / ratat la loviturile de departajare.

Unul dintre eroii de la Sevilla - Gabi Balint - este în prezent ambasador Winmasters.com, el confirmând de altfel calculele făcute de experţii casei de pariuri.

Am fost încântat când am auzit că winmasters face aceste calcule. Știam cu toții că Barcelona e favorită, mai ales că jucam în Spania, iar spaniolii așteptau acest trofeu de mulți ani. Ultima și singura lor finală a fost cea din 1961, iar atunci au pierdut cu Benfica. Privind în urmă, a fost o finală de vis și nu regret decât că n-am putut paria pe seria lui Duckadam! Mă îmbogățeam!
- Gabi Balint

30 de ani de istorie .... 1.500 RON garantaţi

Pentru a celebra cei 30 de ani trecuţi de la acel triumf istoric Winmasters.com vine cu o ofertă interesantă. Un pariu plasat pe meciul ASA Târgu Mureş - Steaua Bucureşti de duminică 8 mai 2016 îţi poate aduce o parte din cei peste 1.500 RON acordaţi în cazul promoţiei. Tot ce trebuie să faci pentru a participa la promoţie este să plasezi un pariu pre-meci 1x2 cu miză minimă de 10 RON.

Dacă ai făcut acest lucru şi meciul se încheie cu scorul de 0:2 sau în meci se acordă un penalty vei primi automat un bonus în valoare de 10 RON (rulaj 5x 1.80). În plus, toate pariurile câştigătoare care conţin meciul ASA - Steaua participă automat la o tragere la sorţi la care se acordă 30 de premii în valoare de câte 50 RON fiecare (rulaj 3x 1.80).

Pariază acum un pariu pe rezultatul final al meciului ASA Târgu Mureş - Steaua Bucureşti la Winmasters!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi