Vezi ce casă de pariuri îţi oferă astăzi cote mărite la meciul Chelsea - PSG!

A patra echipă calificată în sferturile de finală din Champions League o vom afla în această seară, atunci când Chelsea o va găzdui pe PSG. Partida care va putea fi vizionată la TV pe Dolce Sport 1 o are în avantaj pe campioana Franţei, aceasta câştigând cu 2:1 meciul tur.

chelsea-psg-cote-marite-la-netbet.JPG

Un meci de o asemenea importanţă a atras atenţia caselor de pariuri online, astfel că una dintre ele - Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) - vine cu cote mult îmbunătăţite pentru victoria celor două echipe. Pentru succesul englezilor se oferă cota 8, iar victoria lui PSG are cota 7. Beneficiezi de ofertă doar dacă-ţi deschizi cont accesând netbet.ro şi efectuezi o primă depunere folosind codul bonus UCL10.

După ce te-ai înregistra şi ai efectuat depunerea pariază pe victoria lui Chelsea sau pe cea a lui PSG la cote normale. 40 RON din suma mizată vor fi multplicaţi cu cota îmbunătăţită.

Ce înseamnă acest lucru?

În momentul scrierii acestui articol la netbet.ro cota pentru victoria lui Chelsea este 2.75. Dacă vei plasa un pariu cu miza de 40 RON pe acest pronostic vei avea în mod normal un câştig de 110 RON. Datorită acestei promoţii câştigul tău va fi de 320 RON (40 RON x 8 cota îmbunătăţită). În contul tău vor fi creditaţi sub formă de bani reali cei 110 RON care i-ai câştigat pe cota normală, iar diferenţa de 210 RON îţi va fi creditată sub formă de bonus în maxim 48 de ore de la terminarea partidei. Această sumă bonus va trebui rulată de trei ori pe cote de minim 1.60.

Acelaşi lucru este valabil şi dacă pariezi pe PSG 40 RON (poţi paria şi mai mult). Jucând 40 RON pe cota existentă acum în ofertă - 2.55 - câştigul tău ar fi de 102. Datorită promoţiei câştigul tău total ar fi însă de 280 RON, ceea ce înseamnă că diferenţa de la 102 RON la 280 RON îţi va fi creditată sub formă de bonus.

Surprizele nu se opresc însă aici la Netbet.ro. Dacă ai ghinion şi pariul tău este pierdut miza îţi va fi restituită, în limita a 40 RON, sub formă de bonus. Acest bonus va trebui rulat de trei pe cote de minim 1.60.

Dacă aplicaţi pentru această ofertă de cote mărite nu vă veţi mai putea bucura de bonusul exclusiv oferit de Netbet.ro şi PariuriX.com la efectuarea primei depuneri, bonus 100% din prima depusă până la 300 RON!

Click aici pentru a te înregistra la Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!