Vezi ce agenţii online sunt recomandate pariorilor români

Sunt zeci sau chiar sute de agenţii online la care jucătorii din România pot să parieze, însă numai câteva sunt recomandate pariorilor români. Criteriul de bază după care trebuie aleasă agenţia este în funcţie de calitatea serviciilor oferite de aceasta (cote, ofertă de pariuri înainte de meci şi în timpul meciului) dar şi în funcţie de suportul oferit jucătorilor români (site tradus în limba română, chat şi suport în română, dar şi oferte şi promoţii dedicate românilor).

Este destul de incomod să pariaţi la o agenţie online care n-are nicio legatură cu piaţa de pariuri românească. Sunt unele agenţii unde nici măcar toate meciurile din prima ligă a campionatului nostru de fotbal nu sunt disponibile pentru pariuri. Astfel în cele ce urmează vă prezentăm agenţiile cele mai potrive pentru români, ţinând cont de criteriile cele mai importante.

Click aici pentru a paria online, vezi ce bonus te aşteaptă!

Cele mai bune bonusuri pentru români

Dacă sunteţi în căutarea unei agenţii de pariuri online care oferă un bonus de bun venit atractiv, atunci cele la care merită sa deschideţi cont sunt:

Unibet – 50% miza returnată la primul pariu, dacă este necâştigător

Plasaţi un pariu de maxim 300 RON şi dacă-l pierdeţi primiţi jumătate din bani înapoi sub formă de bonus. Pentru a putea retrage este necesar să rulaţi de 12 ori bonusul, la cote de minim 1.20, în termen de 60 de zile.

Sportingbet – bonus 50% la prima depunere

Depuneţi cu card sau transfer bancar şi veţi primi 50% bonus până la suma maximă de 400 RON. În şapte zile de la deschiderea contului trebuie să efectuaţi un depozit şi să-l rulaţi de trei ori pe cote de minim 1.50. Apoi veţi primi bonusul pe care va trebui să-l rulaţi, în decurs de 30 de zile, de cinci ori pe cote de minim 1.50. La 800 RON depuşi aveţi 400 RON bonus.

Cele mai bune oferte de pariuri înainte de meci şi live

Sunt foarte multe agenţii cu o ofertă foarte bogată de meciuri şi opţiuni de pariere pentru ele. În topul listei s-ar afla Unibet şi Sportingbet, urmate de Betclic şi Winmasters.

Oferte de meciuri special dedicate pariorilor din România

În această categorie trecem fără îndoială pe primul loc Sportingbetul, datorită faptului că este singura agenţie cu pariuri din liga a treia de fotbal, dar şi din competiţii de baschet sau handbal. 

Cele mai multe meciuri live transmise

Daca am fi locuit în Anglia am fi avut destule agenţii din care să alegem oricum mult mai multe decât în România. Totuşi şi la noi există o agenţie care se ridică la un standard ridicat la acest criteriu. Unibet are o ofertă de stream-uri comparabilă cu cea de la Bet365 (agenţie care nu mai acceptă români), transmiţând meciuri de fotbal, tenis, baschet sau hochei pe gheaţă. 

Suport în limba română

Unibet şi Sportingbet au chat disponibil în limba română 8-9 ore pe zi în timpul săptămânii, iar în rest puteţi folosi chat-ul în engleză. Sportingbet este de asemenea singura agenţie care oferă un număr de telefon la care utilizatorii pot suna. De asemenea, la ambele agenţii puteţi ţine contul în RON şi ambele au o interfaţă a site-ului în română.

Click aici pentru a paria online, vezi ce bonus te aşteaptă!

Concluzie
La majoritatea categoriilor care contează, Sportingbet şi Unibet sunt cele mai bune agenţii din România.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi