Vezi ce agenție are cea mai bună ofertă la pariuri pre-meci! Test făcut pe Botoșani vs Steaua!

Ieri v-am prezentat o comparație între cei mai buni opt operatori de pariuri sportive de la noi din țară când vine vorba de oferta live pe meciurile din Liga 1, Cupa Ligii sau Cupa României. Astăzi am luat aceeași opt operatori, plus 888Sport, pentru a face și o comparație pre-meci. Am ales pentru teste partida din prima ligă dintre FC Botoșani și Steaua București. Comparația a fost făcută cu 24 de ore înainte de startul partidei, iar mai jos poți vedea care sunt concluziile mele.

Cote 1x2

Înainte de toate să începem cu cotele, pentru că acestea sunt foarte importante. Poți vedea mai jos un clasament în ceea ce privește payout-ul pentru opțiunea 1x2. Ia în considerare faptul că payout-ul poate fi destul de diferit în funcție de meciul sau tipul de pariu pe care mizezi, deci și clasamentul poate în alte situații să arate în alt mod.

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe telefon la cea mai bună agenție online

 

Număr de opțiuni de pariere oferite

Deși un număr mare de opțiuni nu este neapărat relevant, aceasta este cea mai simplă comparație de făcut pentru că ne putem uita direct la număr. Situația stătea cam așa:

 • betano.com (D. 3311/ 18.12.2015) – 161 de tipuri de pariuri
 • efortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) – 135 de tipuri de pariuri
 • sportingbet.ro (D. 2163/28.08.2015) – 111 tipuri de pariuri
 • betfair.com (D. 2161/28.08.2015) – în jur de 100 (nu este precizat)
 • 888sport.com (D. 2162/28.08.2015) – 93 de tipuri de pariuri
 • unibet.ro (D. 2164/28.08.2015) – 93 de tipuri de pariuri
 • netbet.ro (D.1279 /29.06.2016) – 92 de tipuri de pariuri
 • winmasters.com (D.1278 /29.06.2016) – 67 de tipuri de pariuri
 • betstars.com (D. 2165/28.08.2015) – 9 tipuri de pariuri

 

Diversitatea tipurilor de pariuri

Opțiuni ce pot fi găsite doar la anumiți operatori
Un număr mare de opțiuni reprezintă un plus, dar nu te încălzește prea tare dacă sunt oferite pariuri pe care nu le joacă nimeni sau diversitatea lasă de dorit. Ce dacă o agenție de pariuri oferă 100 de tipuri de pariuri, dacă opțiunile ceva mai speciale lipsesc cu desăvârșire? Ce-i drept că fiecare operator acoperă opțiunile principale de pariere pe rezultat final / pauză, scor corect final / pauză, total goluri, goluri echipă 1 / echipă 2, goluri repriza 1 / repriza 2 etc. Diferența de numere apare fiindcă unii operatori oferă mai multe linii sau mai multe opțiuni la un anumit pariu (de exemplu mai multe scoruri corecte), vin cu anumite pariuri combinate sau cu opțiuni ce nu pot fi găsite la alți operator etc.

Mai jos poți vedea o listă cu câteva pariuri oferite de fiecare agenție în parte, dar care nu prea pot fi găsite la concurență (sau mai sunt oferite de maxim 1-2 site-uri). Lăsăm la o parte pariurile pe cornere și intervale de timp, pentru că despre acestea vom vorbi separat.

 • unibet.ro – ambele echipe vor înscrie în ambele reprize, remiză cu goluri, oaspeții câștigă ambele reprize, echipa oaspete va câștiga la zero, gol în ambele reprize etc.
 • sportingbet.ro – ambele echipe nu înscriu, interval goluri (0-3,3-5 etc), număr exact de goluri în prima repriză, scor corect să se înregistreze oricând în meci, ambele echipe să înscrie + sub 4.5 goluri
 • netbet.ro – este condusă și câștigă, câștigător meci + sub 1.5 goluri în prima repriză, număr exact de goluri marcat de fiecare echipă, par / impar goluri în prima repriză
 • betano.com – poți paria pe marja victoriei, prima echipă care marchează 2 goluri, pariuri speciale (Steaua marchează și pierde etc), câștigă ambele reprize și multe altele
 • fortuna.ro – ambele echipe marchează în prima repriză + peste 1.5 goluri în prima repriză, echipa gazdă deschide scorul iar echipa oaspete câștigă etc.
 • betfair.com – foarte multe pariuri combinate ce nu pot fi găsite prin alte părți
 • winmasters.com – Peste 2.75 goluri, ambele echipe să marcheze în repriza a doua
 • 888sport.com – cam aceleași opțiuni ca la Unibet (utilizează aceeași platformă de pariuri)
 • Betstars.com – nimic special pentru că oferă doar 9 opțiuni de pariere.

Pariuri pe cornere
Vorbeam mai sus de diversitate; nu am găsit nicăieri pariuri pe cartonașe sau marcatori, dar am găsit în schimb pe cornere, deși este drept că doar la două agenții: Netbet și Betano. Netbet oferă șase pariuri pe cornere (inclusiv handicapuri asiatice), iar Betano 10 (inclusiv handicapuri europene). Cele două agenții oferă acest tip de pariu și live, nu doar pre-meci.

Intervale de timp
Nu știu câți pariază pre-meci pe intervale de timp, dar aici Sportingbet este de departe numărul 1. Oferă pariuri pe intervale de 5, 10 și 15 minute, și chiar pariuri pe intervale de 60 de secunde. De exemplu poți paria ce se va întâmpla în minutul 5: corner / lovitură liberă / out etc.

 

Ce agenții oferă pariuri de cote mari și au linii cât mai diversificate?

Îmi place la o agenție să găsesc o flexibilitate cât mai mare. Asta înseamnă că dacă vreau, să pot paria pe cote de 1.05, dar și pe cote de 500. Să găsesc tot felul de linii, și dacă am chef să pariez pe ”over 6.5 goluri” sau pe un scor corect de 1:8 să o pot face. De aceea am făcut o comparație pentru a vedea cât de flexibile sunt cele nouă agenții la următoarele criterii: over / under, over / under prima repriză, cel mai fantezist scor, cea mai mare cotă  la handicap asiatic și cea mai mare cotă la handicap european.

tabel-2.png 

Câteva scurte concluzii:

 • Cotele la Fortuna pe scoruri fanteziste sunt foarte mici și nu depășesc 201 chiar dacă pariezi pe scoruri precum 1:6 sau 1:8.
 • Cele mai mari cote pe pariuri fanteziste pot fi găsite la Betano: 500.
 • Cea mai mare linie de over / under este de departe la Betfair.
 • Am crezut că nu văd bine acea cotă de 24.50 pentru o victorie a Stelei la un handicap european de -4 (deci trebuie să bată la minim cinci goluri diferență). Însă nu este nici o greșeală, ceea ce înseamnă că este oferită o cotă extrem de mică. Doar Betano mai avea un pariu identic, dar avea o cotă de 81.00 la el.
 • Unibet are cele mai ridicate limite și cele mai mari cote la handicapuri asiatice, iar Betano e numărul 1 la handicapuri europene.

Concluzii finale

La Betano (vezi site-ul agenției) am găsit cele mai mari cote de 1x2 pe România Liga 1 (și asta fără să ofere pe acest meci promoția Marjă 0%), cele mai multe opțiuni de pariere, cea mai diversificată ofertă (mi-au plăcut în special pariurile pe cornere), și cele mai mari cote la pariuri fanteziste. Pentru  mine Betano a câștigat lejer testul de astăzi, iar agumentele pot fi trase ușor din informațiile disponibile mai sus.  Aceasta este o agenție de pariuri nouă în privința căreia mulți încă sunt sceptici, și care cu siguranță are și ea minusurile ei, dar care m-a impresionat cel mai mult la acest test.

Nu mai face compromisuri, vezi acum care este agenția de pariuri sportive online recomandatã de PariuriX.com

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi