Vezi cât a luat un parior după ce a nimerit 12 pronosticuri pe același bilet cu o miză de 100RON!

Debutul noului sezon în campionatele importante ale Europei a fost de bun augur pentru un parior din București. Acesta s-a dus la o agenție locală Bet Cafe Arena și a pus pe 100RON un bilet ce conținea 12 pronosticuri de la meciuri din Anglia, Franța, Italia, Olanda, Spania, Elveția și Turcia. Toate partidele au avut loc sâmbătă 20 august. Pariorul a optat pentru un stil simplu de joc, el mergând pe 9 pronosticuri de 1 solist și 3 pronosticuri de 2 solist.

Toate pronosticurile de pe bilet au fost anticipate corect, ceea ce a dus la o cotă câștigătoare de 182. Pe lângă câștigul normal, bucureșteanul a mai beneficiat și de un bonus de 35% datorită promoției Arena Bonus, iar astfel el a luat nu mai puțin de 23,441RON!

Poți vedea mai jos biletul, și nu uita, dacă ai și tu un bilet cu care te lauzi nu ezita să îl uplodezi în secțiunea Imagini Bilete. Dacă acesta este suficient de bun, atunci își va face loc în rubrica noastră de știri și poate chiar îl vei putea vedea într-una din emisiunile zilnice ”Pariuri fără secrete” prezentate de Florin Caramavrov.

bilet-bet-cafe-1.jpg

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi