Vezi cât a luat un băcăuan după ce a nimerit 14 pronosticuri pe o miză de 100RON!

Un băcăuan s-a dus luni 5 septembrie 2016 la o agenție stradală Bet Cafe Arena și a pus pe 100RON un bilet ce conținea 14 pariuri din fotbal, toate cu cote cuprinse între 1.35 și 1.90. Toate cele 14 pronosticuri au fost anticipate corect, ceea ce înseamnă că pariorul a câștigat nu mai puțin de 34,142RON!

Doar trei pronosticuri au fost de tipul 1x2, băcăuanul preferând să meargă la majoritatea partidelor pe numărul de goluri. De altfel el s-a bazat mai mult pe partidele din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, aproape jumătate din selecții fiind din această competiție. 

Mai jos poți vedea biletul, iar dacă vrei să îl verifici online, atunci intră pe betcafearena.ro, iar în secțiunea Verificare bilet introdu codul: 162860770. Și nu uita, dacă ai și tu un bilet cu care te lauzi, nu ezita să îl uplodezi în secțiunea ”Imagini bilete”. Dacă este suficient de bun își va face loc în rubrica noastră de știri, și poate chiar în emisiunea zilnică ”Pariuri fără secrete” prezentată de Florin Caramavrov.

bilet-betcafe.jpg

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi