Vezi care sunt turneele de poker pe care nu ar trebui să le ratezi duminică, 21 decembrie!

Dacă vă place să vă jucați poker, atunci sigur vă vor place turneele pe care această cameră de poker le oferă pe întreaga durată a zilei de duminică, 21 decembrie. Indiferent dacă sunteți un jucător amator sau unul profesionist, sigur veți găsi măcar un turneu pe placul vostru.

paradise-poker.png

Ora 00:00: Stingray [$1,000 GTD, Turbo, Rebuy] >>> Joacă și tu acum!
Dacă sunteți genul de jucător care îi place să se joace noaptea, atunci puteți încerca acest turneu la miezul nopții. Taxa de înscriere este de 2$.

Ora 16:00: 100$ Freeroll
Este un turneu unde înscrierea este gratuită. Acesta pune la bătaie premii totale de 100$ și este destinat tuturor jucătorilor, inclusiv celor care n-au efectuat o depunere la această cameră de poker.

X-mas Freeroll >>> Joacă și tu acum!
Peste 30 de turnee freeroll au loc pe întreaga durată a zilei. Premiile totale oscilează între 5$ și 40$ în funcție de turneu. Poate că aceste premii nu vă încântă la prima vedere, dar aceasta este o oportunitate bună să faceți bani pentru poker/jocuri de cazino/pariuri sportive fără a investi vreun leu din propriul buzunar. Programul complet și alte informații puteți afla de AICI:

Ora 19:00: ChampionChip [$50,000] >>> Joacă și tu acum!
Acesta nu este un turneu chiar pentru oricine, fiindcă taxa de înscriere este de 200$. Însă și premiile sunt pe măsură. Turneul se bazează pe o structură lentă: primiți la început 5,000 de jetoane, iar blindurile cresc la fiecare 20 minute. Astfel va conta mai mult cunoştintele voastre de poker si mai puţin norocul. Există turnee de calificare în fiecare zi prin care vă puteți câștiga locul în acest turneu plătind o taxă începând de la 5$. Detalii AICI.

Ora 20:00 și 23:30: Sapphire [2,000$ GTD, Turbo]
Taxa este de 50$, iar premiile minim garantate sunt de 2,000$.

Ora 21:00: PokerJumbo.com $750 >>> Joacă și tu acum!
Acesta este cel mai avantajos turneu ca și raport taxă de înscriere / premii oferite. Plătind o taxă de doar 10 cenți vă puteți bate pentru premii totale de 750$. Acest turneu are loc în fiecare zi, iar luni înscrierea este chiar gratuită (dar atunci premiile sunt de 300$). Cei care joacă constant pe durata unei luni calendaristice pot lua ca premiu suplimentar o parte dintr-un pot de 5,000$. Mai multe detalii puteți afla de AICI.

Ora 21:00: $15,000 Grand Live Estoril Online Final >>> Joacă și tu acum!
Acest turneu nu pune la bătaie premii cash, ci minim cinci pachete pentru o finală live ce va avea loc la Estoril la sfârșitul lunii februarie. Un pachet valorează 3,000$ și conține buy-in-ul, cazare, transport și bani de cheltuială. Chiar zilele trecute a avut loc o etapă finală la Praga unde peste 300 de jucători s-au luptat pentru un pot de peste 300,000€. Locul 1 a plecat acasă cu un cec de 64.200€. Dacă vreți să aflați mai multe despre acea finală consultați acest articol.

Iar dacă vreți să aflați mai multe despre calificările pentru Grand Live Estoril, vă invităm să citiți acest articol.

Ora 22:30: Paradise $2,000 Final >>> Joacă și tu acum!
Acesta este un turneu exclusiv pentru clienții Paradise Poker. Premiile minime garantate sunt de 2,000$, iar taxă de înscriere este de 75$. Însă puteți câștiga un token pentru acest turneu prin etapele de calificare care au loc în fiecare zi, plătind o taxă începând de la numai 1$. Detalii aici.

Alte beneficii
În afară de posibilitatea de a participa în aceste turnee, există și alte motive pentru care ar trebui să vă jucați astăzi la camera de poker recomandată de noi.

În primul rând primiți un bonus de până la 1,000$ la prima depunere. Bonusul maxim poate fi deblocat indiferent de suma depusă. Detalii aici

În al doilea rând, în timp ce vă jucați primiți și recompense instant care pot fi de forma a bani cash sau tokenuri pentru diferite turnee Detalii aici

Iar dacă ați jucat constant pe durata lunii decembrie, veți fi recompensați cu două tokenuri pentru două turnee importante de Craciun care pun la bătaie premii totale de 5,000$. Detalii aici

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi