Vezi care sunt jocurile săptămânii la care poţi primi zilnic până la 100 de rotiri gratuite!

În urmă cu doar câteva săptămâni v-am prezentat programul de fidelitate oferit de acest cazino online, program prin care puteţi primi până la 100 de rotiri la un anumit joc de cazino în fiecare zi. Tot ce trebuie să faceţi este să va jucaţi la orice joc doriţi (ori de pe site ori din aplicaţie) și în funcţie de cât de mult vă jucaţi primiţi în următoarea zi un anumit număr de rotiri gratuite.

rotiri-gratuite.png

Primiţi 1 punct pentru fiecare 5 euro rulaţi. Punctele se acumulează între ora 02:01 si ora 01:59, iar apoi sunt convertite in rotiri gratuite după cum urmează:

  • 0.5 - 29.9 puncte: 3 rotiri gratuite
  • 30 - 99.9 puncte: 15 rotiri gratuite
  • 100 - 199.9 puncte: 50 rotiri gratuite
  • Pentru mai mult de 200 puncte: 100 rotiri gratuite

Rotirile gratuite sunt disponibile a doua zi, între ora 16:00 si ora 00:59, la un anumit joc ales de staff-ul cazinoului. Detalii suplimentare despre această promoție puteți gasi AICIMai jos aveţi lista de jocuri din această săptămână la care puteți primi câte 100 de rotiri gratuite:

Luni 15 Septembrie: Twin Spin
Marţi 16 Septembrie: Starburst
Miercuri 17 Septembrie: Eggomatic
Joi 18 Septembrie: Dead or Alive
Vineri 19 Septembrie: Fruit Shop
Sâmbătă 20 Septembrie: Attraction
Duminică 21 Septembrie: Lost Island

Tot la acest cazino online beneficiaţi și de un program de fidelitate prin care puteţi atinge un anumit nivel VIP la sfârșitul lunii, nivel care să vă dea acces la bonusuri de reîncărcare si lozuri răzuibile săptămânal, timp de o lună. Cu cat nivelul vostru VIP este mai mare, cu atât și recompensele sunt mai substanţiale. Detalii AICI!

Iar dacă vă deschideți un cont acum, primiţi un bonus de 20RON fără depunere si 400RON pentru primul depozit. Detalii AICI!

Nu în ultimul rând, clienţii care ating nivel 5 VIP sau cei care efectuează o depunere de 2,000RON primesc bonusuri exclusive, care sunt mult mai mari decât bonusurile normale și care sunt personalizate în funcţie de nevoile voastre. Detalii AICI!

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi