Vezi care sunt cele patru jocuri de cazino la care poți lua un bonus fără depunere de 20RON!

În urmă cu numai câteva zile v-am prezentat noile bonusuri oferite de Sportingbet: 20RON fără depunere și 400RON pentru primul depozit (Deschide un cont acum!). Mai multe detalii despre acestea puteți afla din acest articol.

Așa cum v-am explicat și atunci, bonusul poate fi folosit la un singur joc din cele patru oferite de Sportingbet. În cele ce urmează vă prezentăm pe scurt fiecare joc, pentru ca să vă puteți face o idee despre ce oferă fiecare, înainte sa faceți o alegere.

Twin Spin
Acesta este singurul joc de sloturi în care vă puteți juca bonusurile. Jocul are 243 linii, și vă poate oferi câștiguri de până la 270,000 fise!
- Simboluri WILD: acestea au rolul de a înlocui toate simbolurile pentru a vă da câștigurile maxime pe liniile respective.
- Cinci diamante pe o linie vă aduce un câștig de 1000 x line bet.
- Funcția Twin Reel: fiecare învârtire începe cu role gemene, adiacente si identice care sunt conectate între ele. Acestea se pot extinde pentru a deveni role tripleți, cvadrupleți sau cvintupleți (planșă). Asta vă mărește șansele de a avea caștiguri foarte mari la o singura mână.

twin-spin.png

Blackjack Classic
Probabil oricine s-a jucat măcar o dată Blackjack sau cel puțin știe în ce constă jocul. Pentru cei care nu știu, acesta este un joc cu carți unde obiectivul este să faceți 21 de puncte sau un număr cât mai apropiat de 21. Primiţi iniţial două cărţi. Cărţile numerotate de la 2 la 10 au o valoare egală cu numărul lor. Toate cărţile cu imagini (valet, damă, popă) au o valoare de 10. Asul este o carte specială, care are valoare ori de 1 ori de 11, în funcție de ceea ce avantajează jucătorul. Puteţi alege să rămâneţi cu cele două cărţi iniţiale sau să cereţi o carte suplimentară. De exemplu, daca primiţi o Dama si un "6", atunci valoarea cărţilor voastre este de 16 si este la alegerea voastră dacă mai cereți o carte sau nu. Obiectivul este să obţineti un scor mai bun decat are dealerul, fără a depăși însă valoarea de 21.

blackjack.png

European Roulette
Pentru cei care nu s-au jucat niciodată la ruletă vom explica pe scurt obiectivul jocului. Ruleta europeană conţine numere de la 0 la 36. Numerele de la 1 la 35 sunt împărţite pe două culori: roșu și negru, în timp ce numărul 0 este colorat cu verde. Puteţi plasa mai multe tipuri de pariuri, precum: pe un singur număr, pe două numere adiacente, pe trei numere, patru numere, șase numere, dar chiar și pe o coloană de 12 numere. Puteţi de asemenea să puneţi pariuri de tipul par/impar, roșu/negru sau Hi/Lo. Cotele diferă în funcţie de probabilitatea ca un pariu să fie caștigător. De exemplu un pariu de tipul roșu/negru are cotă 2, în timp ce un pariu pe patru numere are cotă 9.
Pariurile se pun selectând fisele dorite (în funcţie de valoare) și apoi plasându-le pe opţiunea dorită. De exemplu noi în poză am plasat un pariu pe patru numere punând fisa dorită în centrul acelor numere (acolo unde se intersectează liniile).

ruleta-europeana.png

Live Roulette
Regulile si modul de joc sunt aceleași ca cele descrise mai sus, singura diferența este că de data aceasta vă jucaţi direct într-un cazino real, iar jocurile voastre sunt organizate de un dealer. Cazinoul Sportingbet este situat in Letonia și este securizat, oferind jocuri la fel de corecte și legitime ca și cazinourile obișnuite din orașe. Singura diferenţă este că aici puteţi juca doar de acasă, pe internet. Jocurile voastre pot fi urmărite live prin intermediul unui webcam. Suma minimă pe care o puteţi plasa pe un singur pariu este de 5RON.

ruleta-live.png

Rulaj
Toate jocurile contează în proporţie egală pentru rulaj în ceea ce privește bonusul fără depunere. Dar dacă aplicaţi pentru bonusul de 400RON pentru primul depozit, atunci trebuie să știţi ca doar mizele plasate la jocul Twin Spin contează 100% pentru rulaj, în timp ce restul contează în proporţie de 25%. Termenii si condiţiile celor două oferte pot fi găsite în acest articol.

Deschide un cont acum și ia bonusul de 20RON fără depunere și pe cel de 400RON pentru primul depozit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi