Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Vezi care sunt cele mai interesante turnee de poker oferite de Paradise Poker astăzi!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp acest site de jocuri de noroc a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă puteți încă plasa aici pariuri sportive și puteți juca jocuri de cazino. Pe ambele platforme de așteaptă un bonus atractiv de bun venit - DESCHIDE UN CONT ACUM!

Articolul inițial

Ziua de duminică este perfectă pentru a vă juca la Paradise Poker (deschide un cont acum!) deoarece astăzi au loc cele mai importante turnee ale săptămânii.

paradise-poker.png

Ora 16:00 Turneu 100$ Freeroll -> Joacă acum!
Acest turneu are loc zilnic la ora 16:00 iar înscrierea este gratuită și deschisă tuturor jucătorilor, chiar și celor care nu au depus niciodată la Paradise Poker. Acest turneu poate reprezenta o oportunitate bună de a face niște bani pentru poker/ pariuri sportive/ jocuri de cazino fără a investi vreun leu din propriul buzunar.

Ora 19:00 ChampionChip -> Joacă acum!
Acesta este turneul săptămânal cu cele mai mari premii, potul total depășind 50,000$. Turneul este de tip freezout, are o structură lentă (blindurile cresc la fiecare 20 minute) iar voi porniți cu 5,000 cipuri; acesta fiind un turneu perfect pentru profesioniști. Taxa de înscriere este de 200$ dar există nenumărate turnee satelit în timpul săptămânii (inclusiv astăzi) prin care vă puteți califica pentru sume începând de la 5$. Detalii aici!

Ora 21:00 Grand Live -> Joacă acum!
Deși nu are premii în bani, acest turneu pune la bătaie câteva pachete pentru finala offline "The Grand Live Praga" care va începe pe 13 decembrie. Un pachet conține buy-in-ul de $1,100, suma de 1,500$ pentru diferite cheltuieli, un sejur de 5 nopţi pentru două persoane într-un hotel de 4 stele, acces la petrecerea de bun venit dar și ocazia de a câștiga sume mari de bani la marea finală. În septembrie a avut loc un turneu asemănător în Estonia, acolo unde un grec a câștigat marele premiu de 28,600$ deși acesta nu a avut rezultate notabile în trecut. De ce nu ați fi voi următorul mare câștigător? Înscrierea pentru finala de duminică este de 200$ dar vă puteți califica prin intermediul sateliților zilnici, unde înscrierea începe de la 1$. Finalele online au loc în fiecare duminică dar grabiți-vă deoarece această ocazie mai este valabilă doar până pe 9 noiembrie. Detalii aici!

Ora 21:00 PokerJumbo -> Joacă acum!
Acest turneu este recomandat începătorilor care vor să câștige sume decente de bani plătind o taxă minimă. Înscrierea costă doar 10 cenți iar premiul total este de 750$. Turneul are loc zilnic de marți până duminică inclusiv, iar în zile de luni înscrierea este gratuită iar premiul total este de 300$. Jucătorii fideli care se joacă zilnic în turneele PokerJumbo acumulează și puncte cu care pot lua o parte dintr-un pot suplimentar de 5,000$ la sfârșitul lunii. Detalii aici!

Paradise $2,000 Final -> Joacă acum!
Acesta este un turneu exclusiv pentru clienții Paradise Poker. Taxa de înscriere este de 75$ dar premiul total ajunge de multe ori să fie mult mai mare decât cei 2,000$ garantați. Partea bună este ca există turnee satelit zilnice prin care vă puteți califica pentru finala de duminică plătind buy-in-uri modice care încep doar de la 1$. Detalii aici!

Toate turneele enumerate mai sus au loc în fiecare duminică. Dacă vreți să participați în turnee precum ChampionChip, Grand Live sau Paradise $2,000 Final, dar credeți că taxa de înscriere este prea mare pentru bugetul vostru, atunci căutați turneele satelit disponibile zilnic unde puteți câștiga token-uri pentru finalele de duminica viitoare. Găsiți în articolul corespunzător fiecărui turneu lista cu sateliții și structura de calificare a acestora.

 Deschide un cont acum și beneficiezi de un bonus de până la 1,000$ la prima depunere!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi