Vezi care este cea mai mare competiţie de poker online desfăşurată pe durata Jocurilor Olimpice 2016!

În perioada 5-21 august 2016 la Unibet Poker (deschide cont acum) sunt disponibile o serie de turnee în urma cărora primii 5 clasaţi vor avea parte de excursii de vis. Până să vorbesc de premii vreau să-ţi arăt cât de uşor este să intri în aceste competiţii.

În total vor fi 65 de turnee care vor avea buy-in-uri de 0€, 2€, 4€ şi 10€. Cele mai bune 25 de rezultate obţinute de fiecare participant vor conta pentru clasamentul final. Participarea la turneele freeroll (buy-in de 0 euro) este condiţionată de plasarea unui pariu de minim 5 euro pe evenimente de la Jocurile Olimpice din Brazilia din ziua respectivă.

Jumătate din jucătorii care vor fi finaliza un turneu vor câştiga puncte conform formulei: ((multiplator buy-in x număr de participanţi) / poziţia pe care ai terminat turneul) x 30%.

Exemple:

  1. Termini al 10-lea din 200 de jucători într-un turneu cu buy-in de 0 euro. Vei câştiga puncte astfel: ( (0.5 x 200) / 10) x 30% = 3 puncte.
  2. Termini al 10-lea din 100 de jucători într-un turneu cu buy-in de 10 euro. Vei câştiga puncte astfel: ( (3 x 100) / 10) x 30% = 10 puncte.

rio-showdown.JPG

Premii

Locul 1 va merge pe urma jaguarilor din Brazilia - marele câştigător se va putea bucura de 5 nopţi în cabane eco izolate, vor vizita regiunea pe un Pantaneiro şi vor putea urmări activitatea jaguarilor din mijlocul celei mai mari regiuni umede din lume. În plus în pachet mai sunt incluse toate mesele şi 2.500 de euro creditaţi în contul Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) pentru zboruri şi cheltuieli.

Locul 2 va avea parte de o excursie de lux în Londra. În această excursie este inclus un sejur de două nopţi la un spa de lux şi o sesiune de cumpărături la Harrods. De asemenea al doilea clasat va avea parte de un tur al biroului Unibet plus masa de prânz alături de echipa Unibet Poker. 250 de lire sterline pe cardul de cheltuieli în magazinul Harrods şi 1.5000 de euro creditaţi în contul Unibet pentru zboruri şi cheltuieli completează pachetul acordat celui de-al doilea clasat.

Locul 3 se va putea bucura de tratament VIP la renumituil spa geotermal Blue Lagoon din Islanda. Pachetul conţine un sejur de două nopţi într-un hotel de patru stele din centrul oraşului Reykjavik, tratament VIP timp de trei ore într-un salon exclusiv din Laguna Albastră, cine de vis la restauranul spa-ului şi, în cealaltă zi, la senzaţionalul restaurant islandez Fiskmarkaourinn. De asemenea în contul Unibet al ceui de-al treilea clasat vor fi creditaţi 1.000 euro pentru zboruri şi alte chetuieli.

Locul 4 va călători la Amsterdam, acolo unde va avea asigurată cazare pentru două persoane într-un hotel de cinci stele pentru două nopţi. Alături de cina de vis la restaurantul Vermeer mai este inclus în pachet un tur privat de două ore pentru două persoane al muzeului Van Gogh. Nu trebuie neglijat faptul că 1.000 de euro pentru zboruri şi alte cheltuieli vor fi oferiţi de UInibet.

Locul 5 va explora comorile ascunse ale Oraşului Vechi în urma excursiei către capitala gastronomică a Spaniei, San Sebastian, oraş situat pe coasta Bască. Fericitul câştigător va mai experimenta viaţa ca un localnic la Sidera Petritegi: Şi acest câştigător va primi 1.000 euro în cont pentru zboruri şi alte cheltuieli.

S-au terminat excursiile dar nu şi premiile oferite de Unibet Poker. Următorii clasaţi, până la locul 100 vor fi de asemenea premiaţi, după cum urmează:

  • locurile 6-10: pachete de 750 de euro la Unibet UK Tour
  • locurile 11-20: tichete de 250 de euro la Unibet Open
  • locurile 21-30: 100 de euro cash
  • locurile 31-50: 50 de euro cash
  • locurile 51-100: 25 euro cash

Competiţia a început dar tu încă poţi intra în concurs pentru ă doar cele mai bune 25 de rezultate din 65 posibile vor fi luate în calcul pentru clasament.

Intră acum în concursul propus de Unibet jucătorilor de poker pe durata Jocurilor Olimpice!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi