Vezi care este casa de pariuri online la care ar trebui să te joci în acest weekend!

Weekendul acesta ne propune foarte mult fotbal european, iar orice parior serios nu lasă aceste zile să treacă fără sa plaseze măcar câteva pariuri. Noi vă recomandăm să jucați în acest sfârșit de săptămână la această casă de pariuri online.

Bonusuri și promoții

În primul rând agenția recomandată de noi vă oferă un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere, astfel încât veți avea mai mulți bani la dispoziție să plasați pariurile dorite. 

În al doilea rând atât sâmbătă cât și duminică aveți promoția "Meciul zilei". Plasați un pariu pe următoarele meciuri și primiți garantat șapte rotiri gratuite la jocuri cazino. De asemenea, pariurile pierdute sunt rambursate integral în limita a 180RON dacă se îndeplinesc anumite condiții după cum urmează:
- 6 decembrie: 100% bani înapoi pe Bayern München - Leverkusen dacă se acordă un cartonaș roșu.
- 7 decembrie: 100% bani înapoi pe Inter - Udinese dacă se acordă un penalty.

iar dacă tot sunteți pe site, puteți să plasați bilete la Predictorul Fotbalului, un concurs unde puteți câștiga suma fabuloasă de 45,000RON deși participarea este gratuită. Obiectivul este să ghiciți în mod corect cât mai multe rezultate (1x2) la cele 12 meciuri propuse.

predictorul-fotbalului.png

Ofertă sportivă diversificată și bogată

Un alt argument îl reprezintă oferta sportivă. Găsiți toate campionatele importante, dar și multe competiții secundare în ofertă. La meciurile din România Liga 1 aveți peste 50 de opțiuni de pariere, în timp ce la campionatele mari găsiți chiar 80-90 opțiuni printre care și pariuri mai deosebite de tipul:
- pariuri pe marcatori (primul marcator, să marcheze oricând, să reușească o dublă, să reușească un hattrick)
- pariuri speciale (să câștige la zero, să marcheze în ambele reprize, să câștige ambele reprize, să câștige orice repriză)
- pariuri pe autogoluri
- pariuri pe penaltyuri (penalty acordat, marcat, ratat, penalty acordat în prima/a doua repriză, etc)
- pariuri pe cornere și cartonașe.
Desigur nu lipesc tipurile de pariuri populare care pot fi găsite la orice bookmaker serios. Astfel indiferent ce tipuri de pariuri preferați veți găsi ceea ce căutați în oferta acestora. Sunt oferite și pariuri pe multe alte sporturi, oferta fiind foarte diversificată.

oferta-penalty.png

Pariuri live și transmisii live
O mare parte din pariurile disponibile înainte de începutul meciurilor sunt disponibile și live. Puteți paria în timp real chiar și pe meciurile din Liga a doua din România, numărul de opțiuni oferite fiind de asemenea mare. De asemenea veți găsi partide transmise și live video! Astfel aveți posibilitatea să pariați live în timp ce urmăriți meciurile favorite. Pe lista de partide transmise se află:
- toate meciurile din Italia Serie A
- o mare parte din partidele din Germania Bundesliga
- meciuri din ligi inferioare precum: Anglia Championship, Germania - 2. Bundesliga, Italia Serie B
- campionate europene secundare cum ar fi: Croația, Belgia, Olanda, Portugalia, Grecia etc
- competiții de pe alte continente: Japonia, Australia, Argentina, Chile etc

transmisii-live.png

Deschide și tu un cont acum și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru a avea mai mulți bani ca să pariezi în acest weekend!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi