Vezi care este camera de poker la care ar trebui să te joci astăzi! Turnee pentru toate bugetele inclusiv freerolluri!

Duminică, 14 decembrie 2014, este o zi perfectă să vă încercați norocul la Paradise Poker (deschide un cont acum) deoarece aici veți găsi foarte multe turnee pe întreaga durata a zilei. Indiferent că sunteți un jucător amator sau unul profesionist sigur există măcar un turneu care să fie pe placul și buzunarul vostru.

paradise-poker.png


Turnee pentru amatori


X-mas Freeroll >>> Joacă și tu acum!
Se apropie Crăciunul și cu această ocazie Paradise Poker oferă foarte multe turnee freeroll care vă pot ajuta să faceți un bankroll fără a investi vreun ban din propriul buzunar. Premiile nu sunt foarte mari, dar înscrierea este gratuită, iar turneele au loc pe întreaga durata a zilei. Cel mai mare pot este de 40$ și este oferit la ora 21:50.

100$ Freeroll >>> Joacă și tu acum!
Un alt turneul freeroll astăzi este cel de la ora 16:00 unde sunt puse la bătaie premii totale de 100$. Acesta are loc în fiecare zi la aceeași oră. Ca și în cazul turneelor X-mas Freeroll pot participa atât jucătorii noi cât și cei actuali, chiar dacă n-au efectuat vreo depunere.

PokerJumbo.com $750 >>> Joacă și tu acum!
La ora 21:00 are loc un turneu foarte atractiv din punct de vedere al raportului taxă de înscriere / premii oferite. Cu doar 10 cenți puteți să vă bateți pentru o parte din potul total de 750$. Buy-in-ul îl puteți face foarte ușor participând în mod gratuit la turneele de mai sus. Iar dacă nu vă puteți înscrie astăzi nu este nici o problemă deoarece turneele Pooker Jumbo au loc zilnic la aceeași oră. Mai multe detalii despre ele puteți afla de AICI.

Christmas $100 Rebuy >>> Joacă și tu acum!
Acesta este un turneu care pune la bătaie premii totale de 100$, iar taxa de înscriere este de 1$. Turneul are loc la ora 19:15.


Turnee pentru jucători de nivel mediu

Paradise $2,000 Final >>> Joacă și tu acum!
Duminică la ora 22:30 are loc un turneu exclusiv pentru clienții Paradise Poker. Premii minime garantate de 2,000$, taxă de înscriere de 75$. Însă vă puteți califica pentru o sumă începând de la 1$. (Detalii aici)

Sapphire [2,000$ GTD, Turbo] >>> Joacă și tu acum!
Are loc atât la ora 20:00, cât și la 23:30. Taxa este de 50$, iar premiile minim garantate sunt de 2,000$. 

Turnee pentru profesioniști


ChampionChip [$50,000]
Dacă aveți încredere în potențialul vostru iar buzunarul vă permite, atunci ar trebui să țintiți către cele mai importante turnee oferite de Paradise Poker. Iar în vârful listei se află turneul ChampionChip, care are loc la ora 19:00 și oferă premii totale de 50,000$. Taxa de înscriere este de 200$. Detalii AICI.

$15,000 Grand Live Estoril Online Final
Începând cu ora 21:00 aveți posibilitatea de a vă califica la o competiție importantă de poker live. Aceasta va avea la la Estoril în luna februarie și va găzdui unii din cei mai buni jucători din Europa. Chiar în aceste zile are loc finala de la Praga, acolo unde zeci de jucători se bat pentru premii fabuloase de peste 100.000$. Înscrierea pentru finala online de diseară costă 200$ și sunt puse la bătaie minim cinci pachete în valoare de 3.000$ fiecare. Un pachet include taxă de înscriere, cazare, transport și bani de cheltuială. Dacă vreți să aflați mai multe dați CLICK AICI.

$3,000 Grand Live Estoril Coinflip
Cu zece minute mai devreme de finala de la ora 21:00 are loc un turneu de tip coinflip (se joacă dintr-o singură mână, deci este un fel de loterie). Acest turneu pune la bătaie minim un pachet garantat pentru finala offline de la Estoril. Înscrierea este de 200$.

Turnee de calificare
Dacă taxele de înscriere la turneele de sus vi se par cam piperate, trebuie să știți că pe întreaga durata a zilei au loc turnee satelit prin care puteți câștiga token-uri la acestea. Taxele de înscriere LA aceste turnee de calificare încep de la doar câțiva dolari, deci oricine își poate încercA norocul. Mai multe detalii puteți afla din articolele corespunzătoare fiecărui turneu în parte.

Alte beneficii
Dacă vă deschideți un cont acum beneficiați de un bonus de până la 1.000$ pentru prima depunere. Partea bună este că bonusul maxim poate fi deblocat indiferent de suma depusă! (Detalii aici).

Iar în timp ce vă jucați primiți și recompense instant care pot fi de forma a bani cash sau tokenuri pentru diferite turnee (Detalii aici)

Nu în ultimul rând, clienții fideli care joacă în luna decembrie la Paradise Poker pot primi tokenuri pentru două turnee freeroll de Crăciun, turnee care pun la bătaie premii în valoare totală de 5,000$. (Detalii aici)

Deschide și tu un cont acum la Paradise Poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi