Vezi care echipe sunt favorite să câștige titlul în campionatele europene de fotbal!

Pe acest site găsiți articole în care v-am prezentat pariurile de lungă durată și cotele echivalente pe care acest site de pariuri online oferă pe competițiile mari ale Europei: Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania Primera Division, Franța Ligue One și Germania Bundesliga. Acolo puteți găsi pariuri pe câștigătorul campionatului, echipele care vor termina în top 3-4, echipele care vor retrograda sau cele care vor promova.

În cele ce urmează vom lăsa la o parte aceste competiții și vă vom prezenta cotele oferite pe câștigătoarele altor campionate importante de pe bătrânul continent.

Rusia

În Rusia Zenit domină competiția internă, având șapte puncte peste campioana en-titre CSKA Moscova. Casele de pariuri consideră că sunt șanse foarte mici ca echipa pregătită de André Villas-Boas să rateze titlul de campioană. Totuși trebuie precizat faptul că Zenit a pierdut două meciuri în ultimele cinci etape, deși nu avea nici o înfrângere până în acel moment.

cote-1.png

Polonia

În Polonia după 19 etape Legia Varșovia este lideră cu 38 de puncte, fiind urmată de Slask Wroclaw cu 35 de puncte. Alte trei formații împart poziția a treia cu 32 de puncte. În opinia bookmakerilor titlul de campioană nu poate fi ratat de actualul lider, acesta având o cotă de doar 1.25.

cote-2.png

Grecia

Deși PAOK este actualul lider, favorită certă rămâne Olympiakos. Formații precum Panathinaikos și Asteras Tripolis rămân și ele cu șanse reale, cel puțin din punct de vedere al clasamentului. Rămâne de văzut însă care formații vor fi mai constante pe durata sezonului, mai ales că abia s-au jucat 15 etape.

cote-3.png

Olanda

Turul de campionat în Olanda tocmai s-a terminat, rămănând două echipe care se bat cu șanse reale pentru titlu: PSV Eindhoven și Ajax Amsterdam, formații despărțite în clasament de patru puncte. Ambele se află într-o formă foarte bună: Ajax are șapte victorii și un egal în ultimele opt meciuri din campionat, în timp ce PSV a scos 28 de puncte în ultimele zece etape!

cote-4.png

Portugalia

După șase victorii consecutive în campionat, Benfica a reușit să se distanțeze pe primul loc, la șase puncte în fața lui Porto și are în acest moment o cotă de 1.50 să-și apere titlul de campioană. În afară de Porto (cota 2.50), doar Sporting Lisabona mai are șanse reale să aibă un cuvânt de spus în lupta pentru campionat, dar și ea cu o cotă foarte mare: 29.00

cote-5.png

Scoția

În Scoția Celtic n-are rival, iar casele de pariuri îi oferă o cotă de 1.03 pentru adjudecarea unui nou titlu de campioană. De aceea avem un pariu special: "Câștigătoare fără Celtic". Aici lupta este mult mai acerbă, deoarece în acest moment patru echipe sunt despărțite de un singur punct: Dundee United, Aberdeen, Hamilton și Inverness. Ultimele două echipe vă pot aduce un câștig consistent dacă pariați pe ele, acestea având cote de 8.00 să termine pe locul secund.

cote-6.png

Turcia

Din toate campionatele precizate până acum, în cel al Turciei se pare că avem parte de cea mai interesantă luptă pentru supremație. Besiktas, Galatasaray și Fenerbahce sunt despărțite de doar două puncte și mai sunt nu mai puțin de 20 de etape în care se poate întâmpla orice.

cote-7.png

Suedia

Spre deosebire de celelalte competiții europene despre care am vorbit mai sus, în Suedia nu ne aflăm în mijlocul sezonului. Din contră, aici o nouă ediție de campionat stă să înceapă astfel încât putem paria pe câștigătoare înainte de startul sezonului. Campioana Malmö are cota 1.65 pentru apărarea titlului, în timp ce AIK și IFK Goteborg par a fi principalele rivale, cu cote de 5.50, respectiv 6.00.

cote-8.png

Pariază și tu acum și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi