Vezi biletul de pariuri care i-a uimit chiar și pe angajații Bet Cafe Arena!

Un constănțean s-a dus ieri să ridice câștigul de pe un bilet de pariuri care i-a uimit chiar și pe angajații Bet Cafe Arena, agenția unde acesta a pariat. 

Constănțeanul a mizat suma de 500RON pe un bilet ce conținea nouă pronosticuri de la meciuri din Europa League de joi 25 august 2016. Toate selecțiile aveau cote cuprinse între 1,55 și 2.60, iar pariorul a mers pe un sistem 8/9, ceea ce înseamnă că el ar fi luat ceva bani și dacă ar fi avut un pronostic greșit.

Însă nu a fost cazul de așa ceva, toate cele nouă pariuri fiind anticipate corect, ceea ce i-a adus pariorului un câștig total de 82,496RON. Dintre aceștia, 71,213RON reprezintă câștigul obișnuit, iar restul sumei a fost obținută datorită promoției Arena Bonus.

Acest bilet este uimitor pentru că suma jucată este foarte mare, iar cota biletului este și ea impresionantă. Desigur, biletul este unul incredibil și pentru că chiar a fost câștigător. După ce pariorul și-a ridicat câștigul, pe pagina oficială de Facebook a celor de la Bet Cafe Arena a apărut următorul mesaj:

Parior exprimentat după cum o dovedește și biletul câștigător, precizia cu care a intuit corect toate cele 9 evenimente pariate ne-a uimit până și pe noi. A jucat predominant rezultatele finale și sansă dublă și doar un singur eveniment cu ambele echipe înscriu, iar cotele selectate au fost moderate, cuprinse între 1,55 și 2,60. Foarte rar apare un astfel de bilet.
- reprezentant Bet Cafe Arena pe paginaa oficială de Facebook

Iar dacă ai dubii că biletul este veritabil, atunci te invit să intri pe site-ul betcafearena.ro, iar în partea dreaptă a paginii vei găsi un chenar ”Verificare bilet” unde trebuie să introduci codul ”162185490”.betcafearena.jpg

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi