Vezi biletul de pariuri care i-a adus în acest weekend lui Adrian Copilul Minune un câștig de peste 8,000RON!

Cu toții știm că maneliștii cunoscuți de la noi din țară nu duc lipsă de bani, iar se pare că unii din ei folosesc o parte din câștiguri pentru a își încerca norocul la pariuri sportive. Cel mai recent exemplu este cel al lui Adrian Copilul Minune care conform sport.ro a pariat în acest weekend 500RON pe o cotă totală de 18.20 formată din patru meciuri, toate din Spania Primera Division, biletul fiind unul câștigător!

bilet-adrian.png

Se pare că acesta nu prea a ținut cont de cote, dar nici de zvonurile legate de posibilitatea ca anumite meciuri să fie aranjate. Nici faptul că unele partide nu aveau miză nu i-au influențat deciziile în vreun fel, el mergând doar pe victorii ale echipelor gazdă. Adrian Minune și-a ales momentul perfect pentru a face acest lucru fiindcă toate cele cinci meciuri de duminică din La Liga s-au încheiat cu victorii ale echipelor organizatoare.

Meciul care i-a ridicat mult cota finală a biletului a fost Betis vs Getafe. Echipa vizitatoare avea nevoie de o victorie pentru a scăpa de retrogradare, acesta fiind unul din motivele pentru care casele de pariuri i-au oferit o cotă destul de mică pentru un eventual succes. Chiar și așa, cei care au mizat pe un succes al gazdelor au beneficiat de o cotă de minim 4.00 indiferent de agenția la care au pariat, printre aceștia numărându-se și Adrian Copilul Minune.

Manelistul a pariat 500RON pe o cotă de 18,20, ceea ce i-a adus un câștig total de 8,666RON pentru că a trebuit să plătească o taxă de 23,81RON atunci când a jucat biletul. Dacă ar fi pariat online, atunci același bilet cu aceeași cotă i-ar fi adus un câștig de 9.100RON, cu 434RON mai mult decât câștigul actual! Plus că ar fi avut ocazia să beneficieze de cote ceva mai bune.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi