Vezi biletul de pariuri care i-a adus ieri unui utilizator Pariurix un câștig de aproape 3,000RON!

Un utilizator Pariurix a postat azi-noapte pe pagina noastră oficială de Facebook un bilet câștigător de cotă 30,55 plasat pe o miză de 100RON la o sucursală Stanleybet, bilet care i-a adus în final un câștig de 2910.39RON deoarece a avut de plătit o taxă de 5% la plasarea lui. Dacă pariorul ar fi jucat biletul online ar fi beneficiat de un câștig cu aproximativ 145RON mai mare, cu condiția să fi beneficiat de aceleași cote. În orice caz biletul este impresionant pentru că nu oricine riscă 100RON pe o cotă de 30.00.

bilet.jpg

Printre cele cinci meciuri de pe bilet se regăsește și meciul România vs Ucraina, pariorul nostru având inspirația de a merge pe o victorie a ucrainienilor deși naționala tricoloră era neînvinsă de doi ani de zile. Alte două meciuri în care erau implicate echipe românești se află pe bilet: Botoșani vs CFR Cluj și U. Craiova vs Petrolul Ploiești, la ambele partide pariorul mergând pe 2-4 goluri. 

Dacă și tu ai vreun bilet câștigător la fel de impresionant, nu ezita să îl arăți și celorlalți utilizatori Pariurix. Cel mai ușor mod de a face acest lucru este prin a îl uploda în secțiunea ”Imagini bilete”

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi