Vezi aici promoțiile oferite de Sportingbet marți 16 iunie 2015!

Sportingbet (deschide cont acum) vine marți 16 iunie 2015 cu bonusuri de nerefuzat, promoții atractive, concursuri cu premii consistente și multe altele. Despre toate beneficiile pe care le poți avea pe site astăzi voi discuta în cele ce urmează.

Pariuri sportive

Astăzi oferta sportivă este destul de săracă dar chiar și așa Sportingbet oferă un număr la fel de mare de promoții ca și de obicei. Nu mai puțin de șase oferte diferite sunt disponibile astăzi după cum urmează:

 • Bonus pentru prima depunere: Oferta este disponibilă doar pentru clienții noi. Deschide un cont acum, efectuează un depozit în aceeași zi și poți primi un bonus de 50% în limita a 400 RON. Detalii AICI.
 • Super Predictorul Verii: Pune astăzi în mod gratuit o predicție care să conțină pronosticuri pentru meciurile Paraguay - Jamaica și Argentina - Uruguay iar dacă ești inspirat vei câștiga zece rotiri gratuite care pot fi folosite în jocul Reel Steel! De asemenea dacă ai participat de la început ai șanse să câștigi și un iPad mini 3 16GB, dar trebuie să nu pierzi vreo zi pentru a avea șanse reale. Detalii AICI.

super-predictorul-verii.png

 • Meciul zilei: Pariază pe scorul corect al meciului Italia - Portugalia și vei fi recompensat cu șapte rotiri în jocul Starburst, indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului. Detalii AICI.
 • Biletul zilei: Sportingbet în colaborare cu Pariurix oferă zilnic un premiu de 40 RON unui parior inspirat care poate să creeze un bilet virtual câștigător. Participarea este complet gratuită deci n-ai ce pierde, ci doar de câștigat. Detalii AICI.
 • Pariorul lunii: Acesta este de asemenea un concurs de predicții în care trebuie să dai zilnic pronosticuri la meciuri alese de staff-ul Sportingbet. La sfârșitul săptămânii cei mai inspirați concurenți vor împărți între ei un pot de 4.520 RON. Actuala rundă a început ieri deci încă mai ai destul timp să intri în lupta pentru premii. Detalii AICI.
 • Bonus - Acumulatorul din tenis: Această promoție este destinată exclusiv pariurilor plasate pe tenis. Practic la fiecare pariu multiplu care conține minim două selecții primești ca bonus un procent din potențialul câștig. Cu cât ai mai multe selecții pe bilet, cu atât și bonusul este mai mare. De exemplu bonusul maxim este de 28% și se acordă biletelor care conțin minim 7 selecții. Săptămânal poți lua un bonus de până la 400 RON în cadrul acestei promoții. Detalii AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

Pariuri virtuale

Așa cum am spus mai devreme, oferta sportivă de astăzi nu este chiar generoasă. Dar poți oricând să te reprofilezi pe pariuri virtuale deoarece Sportingbet are o astfel de platformă care este funcțională 24/7 și care pune la dispoziția clienților campionate virtuale de fotbal, turnee virtuale de tenis dar și curse virtuale de cai / ogari. Fiecare eveniment virtual este disponibil în simulări live video și găsești peste zece opțiuni diferite la fiecare.

Mai mult decât atât, astăzi beneficiezi de o promoție de nerefuzat. Plasează minim 20 de pariuri pe evenimente virtuale în intervalul 16.06.2015, ora 02:01 - 17.06.2015, ora 01:59 iar dacă la final vei fi pe plus atunci vei primi un bonus egal cu jumătate din profitul acumulat de tine în acest interval.

Să-ți dau un exemplu: tu pui 20 de pariuri pe curse virtuale de cai cu câte 30 RON fiecare. Câștigi patru pariuri: unul de cota 5, două de cote 6 și unul de cotă 8. Asta înseamnă că ai mizat 600 RON și ai câștiguri de: 150 + 180 + 180 + 240 = 750 RON. Deci ești pe plus cu 150 RON, iar conform promoției mai primești încă 75 RON. Acest bonus va fi creditat în cont până cel târziu vineri și nu este supus vreunei condiții de rulaj. Mai multe detalii găsești AICI.

sporirea-castigurilor.png 

Jocuri de cazino

Sportingbet oferă o gamă foarte largă de jocuri de cazino (peste 200 de titluri diferite). Din toate acestea sunt câteva jocuri pe care ți le recomand astăzi în mod special după cum urmează:

 • Hall of Gods: Jackpotul cel mare a atins valoarea de 8.4 milioane RON deci poate fi câștigat în orice moment. Plus că te așteaptă alte două jackpoturi care sunt și ele destul de consistente.
 • Mega Fortune: acest joc iese de asemenea în evidență prin jackpotul consistent oferit, care în acest moment a depășit valoarea de 5 milioane RON.
 • Reel Steel: Ai furnizat ieri o predicție câștigătoare în Super Predictorul Verii? Atunci la ora 13:00 îți poți lua rotirile gratuite.
 • Starburst: Ai pariat ieri pe Meciul zilei? Atunci nu uita să-ți iei astăzi la 14:00 cele șapte rotiri gratuite. Iar dacă te-ai jucat ieri orice joc din Sportingbet Casino, atunci astăzi mai primești încă 3-100 de rotiri în același joc, în funcție de cât de mult te-ai jucat. Aceste rotiri sunt creditate la ora 16:00.

rotiri-gratuite.png

 • Live Slingshot Roulette: Îți plac jocurile live de ruletă? Atunci încearcă acest joc astăzi deoarece îl poți juca 24/7 în compania unui dealer live, miza minimă este de doar 10 cenți, iar jocurile tale pot fi urmărite în timp real prin mai multe webcam-uri din mai multe unghiuri în calitate HD. Astfel experiența jocurilor live din fața calculatorului a atins un realism mai mare ca oricând!
 • Tripple Wins: Nu-ți plac nici "păcănelele", nici jocurile live dar totuși vrei să câștigi astăzi o sumă consistentă? Atunci încearcă acest joc și "răzuiește-ți" norocul! Prețul unul loz este de doar 2 RON, iar câștigurile pot ajunge până la 40,000RON!

Iar dacă ești client nou primești și un bonus pentru prima depunere de 45, 200 sau 1.200 RON! Bonusul poate fi folosit într-unul din urmatoarele patru jocuri: Twin Spin, Blackjack Classic, European Roulette și Live Roulette.

Poker

Pe lângă pariuri sportive, pariuri virtuale și jocuri de cazino, Sportingbet are și propria cameră de poker. Aceasta se numește "Paradise Poker" și ca orice cameră care se respectă oferă nenumărate tipuri de jocuri diferite (cash, sit & go, strobe turnee programate) pe mize pentru toate bugetele.

paradise-poker.png

Mai mult decât atât, clienții noi beneficiază și de un bonus de bun venit de până la 1.000$. Iar aici Paradise Poker se diferențiază de majoritatea celorlalte camere deoarece bonusul maxim poate fi deblocat integral indiferent de suma depusă.

Iar dacă ar fi să-ți recomand astăzi un turneu, atunci alegerea mea ar fi Pokerjumbo.com $750, de la ora 21:00, deoarece premiile sunt consistente (așa cum se poate deduce din numele turneului) iar taxa de înscriere este ridicol de mică: doar 10 cenți (nici 50 de bani).

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi