Vezi aici motivele pentru care ar trebui să te joci la Paradise Poker chiar acum!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Sportingbet a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă acest site de gambling încă oferă pariuri sportive și jocuri de cazino, și o va face în legalitate până în 2026 conform D.ONJN 1558/25.08.2016. Pe ambele platforme de așteaptă un pachet atractiv pentru prima depunere - DESCHIDE UN CONT ACUM!


 

Articolul inițial

Sportingbet (deschide cont acum) este un site de gambling recunoscut în România în special pentru platforma de pariuri sportive și cea de jocuri de cazino, dar are și propria cameră de poker numită Paradise Poker.

Și aici, ca și la pariuri sportive sau jocuri de cazino, atât jucătorii noi cât și cei fideli sunt recompensați. Dacă îți deschizi un cont acum, primești un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$ dar și un bilet pentru "$1,000 New Player Freeroll", turneu de poker ce va avea loc pe data de 13 august 2015. Acel turneu pune la bătaie premii totale de 1,000$ (aproximativ 4,000 RON) și este dedicat doar jucătorilor noi.

1000-freeroll.png

Jucătorii fideli sunt și ei recompensați cu un bilet pentru "$1,000 Premium Freeroll", turneu ce are loc pe data de 28 iulie 2015. Biletele pentru acest turneu sunt oferite în cadrul promoției "Recompense instant".

Iar dacă tot a venit vorba de jucători fideli, trebuie să știi că poți beneficia de o rambursare de până la 40% și poți primi în orice moment recompense în bani sau bilete la turnee dacă îndeplinești anumite misiuni simple.

Însă chiar și cei care vor să se joace fără a depune vreun ban vor găsi turnee atractive în care să își încerce norocul. În primul rând recomand turneele zilnice "$33 FishMarket Freeroll". La aceste turnee înscrierea este gratuită și poți câștiga un bilet în valoare de 11$ pentru turneul "$10,000 FishMarket" care are loc pe data de 10 august 2015 și care are un pot total foarte consistent de 10,000$. Practic poți câștiga o sumă foarte mare de bani fără a investi vreun leu.

Un alt turneu cu înscriere gratuită este "$100 Freeroll", acesta având loc zilnic la ora 16:00. Deși mai degrabă recomand turneele Poker Jumbo deoarece premiile sunt mai mult decât atractive, așa cum poți vedea în tabelul de mai jos.

pokerjumbo.png 

Pe lângă tot ce am enumerat mai sus, au loc săptămânal și alte turnee foarte atractive precum "$15,000 ChampionChip", "The Grand Live" sau "Paradise $1000 Final". 

Așa cum poți vedea, indiferent dacă ești un jucător nou sau unul obișnuit cu camera Paradise Poker, există foarte multe modalități prin care poți câștiga premii consistente.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi