Vezi aici informaţii despre adversarele echipelor româneşti în tururile preliminare din cupele europene!

Trei dintre echipele româneşti calificate în cupele europene au trecut astăzi prin emoţiile tragerii la sorţi pentru primele tururi preliminare. Toate au parte de oponenţi destul de facili şi pleacă favorite la calificare, iar în continuarea acestui articol vă vom prezenta toţi aceşti adversari. 

FCSB va intra în turul doi preliminar al Ligii Campionilor şi va fi cap de serie deoarece este echipa cu cel mai bun coeficient UEFA din această fază a competiţiei. Sorţii n-au mai fost la fel de favorabili ca în sezoanele precedente şi bucureştenii vor debuta cu AS Trencin, cel mai dificil adversar posibil. Partida tur se va disputa in Slovacia, pe 14-15 iulie 2015.

Click aici pentru a paria pe meciul FCSB vs Trencin şi primeşti un super bonus!

Campioana Slovaciei nu este un club de mare tradiţie, fiind înfiinţat abia în 1992, însă a avut o ascensiune impresionantă. A câştigat pentru prima dată titlul în sezonul trecut şi are deja câteva apariţii în cupele europene, însă n-a reuşit vreun rezultat notabil. Anul trecut a evoluat în Europa League, unde s-a oprit în turul trei preliminar, fiind învinsă destul de greu de puternica Hull City din Anglia. Este interesant faptul că Trencin este un club partener cu Ajax Amsterdam, care trimite constant jucători în Slovacia. În lot nu regăsim fotbalişti cu nume, cel mai bine cotat fiind olandezul Ryan Koolwijk. Mai sunt şi alţi jucători interesanţi, precum Jairo sau Rabiu, însă echipa noastră n-ar trebui să întâmpine probleme deosebite. Trebuie precizat că Trencin a întâlnit un adversar din România în sezonul 2013-2014 al Europa League, fiind depăşită destul de clar de Astra Giurgiu.

FC Botoşani este singura echipă românească care va fi nevoită să înceapă încă din primul tur preliminar în Europa League. Dacă pentru primul a fost cap de serie, pe viitor situaţia se va complica destul de mult. Tragerea la sorţi de la Nyon a scos-o în faţa moldovenilor peSpartaki Tskhinvali.

Clubul georgian a fost înființat în anul 1936, însă abia acum se află la prima participare în competițiile europene. A terminat sezonul trecut pe locul patru și pare un adversar foarte accesibil. Nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest club, care are în lot un singur stranier, rusul Soslan Naniev. Pune accentul în special pe jucătorii foarte tineri, autohtoni, strategie care cu greu îi poate aduce satisfacții pe plan european. Cel mai periculos jucător pare a fi golgheterul de anul trecut, Nika Katcharava, autor a 12 goluri in campionatul precedent. Prima manșă se va desfășura pe 2 iulie la Botoșani, iar returul șapte zile mai târziu la Tbilisi, deoarece georgienii nu-și dispută meciurile pe propria arenă. Dacă se califică, echipa noastră va da piept în turul următor cu puternica Legia Varșovia. 

FC Astra Giurgiu pleacă la drum cu experienţa din sezonul precedent al Europa League şi speră măcar la egalarea acelei performanţe. Intră în luptă din turul doi preliminar, acolo unde n-are un adversar prea dificil, pe Inverness.

Scoțienii au încheiat sezonul trecut din Premier League pe locul trei, însă au câștigat total neașteptat Cupa Scoției, reușind cea mai mare performanță a clubului. N-au o istorie prea bogată, fiind înființați abia în urmă cu 20 de ani. Participă pentru prima dată în competițiile europene și este greu de crezut că pot trece de Astra. Lotul este evaluat la aproape sașe milioane de euro, iar cei mai bine cotați jucători sunt Aaron Doran și Graeme Shinnie. Se bazează în special pe jucători din spațiul britanic și au un stil de joc în forță, cu care pot surprinde.

Voi ce credeţi? Sunt reprezentantele noastre mari favorite la calificare sau putem asista încă din aceste tururi preliminare la surprize negative. Aşteptăm comentariile şi părerile voastre, iar pentru o privire de ansamblu a cotelor oferite vă recomandăm această agenţie de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi