Vezi aici de ce bonusul pentru prima depunere oferit de Paradise Poker este mai atractiv decât la alte camere!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Sportingbet a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă acest site de gambling încă oferă pariuri sportive și jocuri de cazino, și o va face în legalitate până în 2026 conform D.ONJN 1558/25.08.2016. Pe ambele platforme de așteaptă un pachet atractiv pentru prima depunere - DESCHIDE UN CONT ACUM!


Articolul inițial

Probabil ai auzit de multe camere de poker care oferă bonusuri de 100%, 200% sau chiar 400% pentru prima depunere. Chiar dacă astfel de bonusuri sunt foarte tentante, ele nu se compară cu cel oferit de Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet.

Aici poți să iei un bonus de bun venit de până la 1.000$ dar partea cu adevărat tare este aceea că bonusul maxim nu este influențat de suma depusă. De exemplu tu poți depune doar 100$ și tot ai șanse de a debloca integral bonusul oferit de Paradise Poker. Practic singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te joci suficient de mult încât să poți debloca integral bonusul, fără a pierde în vreun moment toată suma depusă. Atâta timp cât te poți menține pe 0 la mese (nu mai zic de profit, dar măcar să nu pierzi bani), atunci vei putea face un profit foarte consistent doar din bonus!

Deschide un cont acum și ia un bonus de 1,000$ indiferent de suma depusă!

Hai să-ți explic mai exact ce ai de făcut:

  1. Deschizi un cont la sportingbet.ro
  2. Depui ce sumă vrei tu așa cum ți-am explicat mai sus (depunerea minimă este de 40 RON).
  3. Descarcă aplicația Paradise Poker și instaleaz-o pe desktop. De aici te loghezi cu datele contului tău Sportingbet și alegi un username pentru poker.
  4. Aplici pentru bonusul pentru prima depunere. Intră de pe site în secțiunea Poker, accesează "Pagina mea de Poker", dă click pe "Sumarul bonusurilor" și apoi introduci codul "Bonus1000".
  5. Joacă-te. Din momentul în care ai aplicat pentru bonus ai la dispoziție 60 de zile să deblochezi parțial sau integral bonusul. Bonusul este eliberat în tranșe de câte 20$ pentru fiecare 200 de puncte de poker acumulate. Vei acumula puncte în timp ce te joci; cu cât te joci mai mult și pe mize mai mari, cu atât vei acumula un punctaj mai mare.

aplciare-bonus.png

Este foarte important de precizat că bonusul deblocat nu este supus absolut niciunei condiții ulterioare de rulaj, deci îl poți utiliza exact cum vrei tu.

Datorită acestei promoții poți câștiga 1000$ în maxim două luni de zile fără a face profit la mese de poker și fără a investi sume mari. Cum am explicat și în partea de sus a articolului, este suficient să nu fi pe minus (sau oricum să nu pierzi toată banca), lucru pe care un jucător decent de poker ar trebui să-l reușească fără mari probleme.

Din acest motiv consider că bonusul pentru prima depunere oferit de Paradise Poker este unul din cele mai atractive de acest gen din mediul online în momentul de față!

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!