Vezi aici cum poţi face parte din cea mai bună echipă de tipsteri din România!

Principalele competiţii fotbalistice au intrat în pauză, dar aceasta nu va fi foarte lungă pentru că pe 2 iulie va începe primul tur din Europa League. Acum că tot este pauză ne-am gândit să mai oferim şansa şi altor persoane să facă parte din echipa de tipsteri PariuriX.

123.png

Căutăm câte o persoană care să se ocupe (în mod special) de următoarele campionate: Spania La Liga, Italia Serie A, Anglia Premier League, Germania Bundesliga şi Franţa Ligue 1 plus meciurile echipelor din ţările respective din cupele europene, dar şi o persoană care să se ocupe de meciurile din celelalte campionate în afara celor din listă. Aşadar există un număr maxim de 6 locuri disponibile pentru fotbal. Ideal ar fi să aplicaţi pentru o competiţie pe care o şi urmăriţi.

Dar nu numai pentru fotbal avem locuri, ci şi pentru tenis (una sau două persoane), hochei pe gheaţă, baschet european, handbal (la acestea trei sporturi pentru când vor reîncepe competiţiile) sau baseball MLB. De asemenea, dacă sunteţi pasionaţi de sporturi mai puţin atractive pentru pariori (Moto GP, Formula 1, snooker - competiţii importante, ciclism - competiţii importante, volei - competiţii importante) puteţi de asemenea să aplicaţi pentru un loc în echipă.

Cei interesaţi să facă parte din echipă îmi pot da mesaj privat (user: Laur1985) cu două articole scrise de ei, articole unice (care pot fi postate şi pe site) şi sportul sau campionatul pentru care doreşte să aplice. Articolele trebuie să aibă o lungime minimă de 400 de cuvinte şi să fie însoţite de un pont argumentat.

Înscrierea este deschisă până la finalul lunii iunie, iar cu cei aleşi vom discuta mai multe la începutul lunii iulie. Orice întrebare avută vă rog să o trimiteţi prin mesaj privat subsemnatului (user: Laur1985). 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi