Vezi aici ce jocuri îți oferă Paradise Poker și de ce ar trebui să alegi această cameră de poker!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp acest site de jocuri de noroc a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă puteți încă plasa aici pariuri sportive și puteți juca jocuri de cazino. Pe ambele platforme de așteaptă un bonus atractiv de bun venit - DESCHIDE UN CONT ACUM!


Articolul inițial

La Paradise Poker beneficiezi de un bonus atractiv de până la 1.000$ pentru prima depunere și ai acces la o gamă foarte variată de jocuri așa cum vei putea vedea mai jos.
 

Detalii despre Paradise Poker

Aceasta este camera de poker a site-ului Sportingbet (deschide cont aici) și te poți juca direct din browser (trebuie să ai Java instalat) sau descărcând aplicația Paradise Poker pe desktop. Logarea se face utilizând datele contului tău Sportingbet, iar atunci când intri pentru prima dată în aplicație va trebui să-ți alegi un nickname. Paradise Poker folosește balanța comună a fondurilor Sportingbet astfel încât nu este necesar să transferi bani din contul principal pentru a te juca.

Bonus pentru prima depunere

Atunci când te joci pentru prima dată la Paradise Poker poți să aplici pentru un bonus de bun venit de până la 1.000$! Spre deosebire de alte camere de poker aici poți lua bonusul maxim chiar dacă ai depus, să zicem, doar 100$. Bonusul este eliberat treptat în tranșe de câte 20$ pe parcurs ce te joci. Din momentul în care ai aplicat pentru acest bonus ai la dispoziție un termen de două luni să deblochezi cât mai multe tranșe poți.

Mai mult decât atât, vei primi și un token pentru un turneu freeroll destinat jucătorilor noi. Turneul pune la bătaie 1,000$ și are loc în a doua zi de joi din luna următoare.

Mai multe detalii despre pachetul de bun venit și modul în care poți aplica pentru acesta găsești aici.

1000-freeroll.png

Tipuri de jocuri oferite

 • Jocuri Cash: Te poți juca Texas Hold'em NL/PL/FL, Omaha, 5 Card Draw și 7 Card Stud pe mize foarte variate, începând de la 0.01$ și până la 10$. Vei găsi la orice oră din zi sau din noapte un joc pe gustul și bugetul tău.
 • Strobe: Dacă îți plac jocurile rapide și nu suporți să aștepți pentru o mână nouă, atunci jocurile Strobe sunt perfecte pentru tine. Aici dacă ai o mână care nu-ți convine, poți arunca în orice moment cărțile și ești băgat imediat la o altă masă cu alte cărți în mână.
 • Sit & Go Tournaments: Aceleași tipuri de jocuri disponibile ca și în secțiunea "Cash Games" sunt și aici. Buy-in-ul minim este de 0,50$ iar cel maxim de $320 deci din nou vei găsi sigur un joc care să-ți convină.
 • Trial Games Play Money: Dacă ești începător sau pur și simplu vrei să te joci de distracție fără a miza bani reali, atunci încearcă aceste jocuri de divertisment.

aplicatie-paradise.png

Turnee oferite de Paradise Poker

Am lăsat la sfârșit turneele pentru că acestea reprzintă atracția principală de la Paradise Poker. Aici vei găsi majoritatea jucătorilor și tot aici îți recomandăm și ție să te joci pentru că oferta este foarte diversificată indiferent de buget sau nivel.

Găsești zilnic turnee cu buy-in de la câțiva cenți și până la 525$, dar desigur și premiile oscilează la fel de mult: de la câteva sute de dolari și până la 50,000$. Mai jos îți prezint doar câteva din turneele atractive:

 • $100 Freeroll: Are loc zilnic cu începere de la ora 16:00. Înscrierea este gratuită și deschisă inclusiv celor care nu au depus niciodată la Paradise Poker.
 • Pokerjumbo.com: În fiecare zi la ora 21:00 are loc câte un turneu, iar taxa este ridicol de mică așa cum poți vedea în poza de mai jos. Cu aproximativ 2,60$ lunar te poți bate în 30-31 de turnee pentru o parte dintr-un pot total de peste 25,000$. Citește AICI cum este posibil acest lucru (articolul este din luna aprilie dar cam tot ce scrie acolo este valabil în fiecare lună).

program-turnee.png 

 • ChampionChip: Este un turneu de poker care are loc în fiecare zi de duminică la ora 19:00. Acesta are o structură lentă, fiind perfect pentru jucătorii profesioniști. Premiile totale sunt de minim 25,000$. Detalii AICI.
 • WSOP: În fiecare marți, joi și duminică te poți bate pentru un pachet complet pentru World Series of Poker, turneu ce are loc în Las Vegas la sfârșitul lunii iunie 2015. Detalii AICI.
 • Paradise Exclusive: Este o serie de turnee foarte atractive destinate exclusiv clienților Sportingbet. Detalii complete găsești AICI.

Recompense instant

În timp ce te joci la Paradise Poker (indiferent că o faci la jocuri cash, strobe, sit & go sau turnee) poți primi în orice moment recompense instant ce pot fi de forma unor bilete la turnee sau recompense în bani reali. Detalii AICI.

recompense-instant.png 

Astfel concluziile finale sunt foarte simple:

 • La Paradise Poker este ușor să te joci fiindcă o poți face chiar din browser sau descărcând aplicația, folosind direct balanța de fonduri a contului Sportingbet.
 • Ai două luni să deblochezi un bonus de 1.000$ indiferent de suma depusă, facilitate pe care n-o oferă foarte multe camere de poker
 • Găsești o varietate largă de jocuri indiferent de tipul de poker preferat, de bugetul pe care îl ai la dispoziție sau de tipul de masă la care vrei să joci.
 • Ai de ales între o gamă largă de turnee atractive indiferent de suma pe care ești dispus să o investești.
 • Primești recompense instant în timp ce te joci.

bonus-prima-depunere-poker.png

Deschide și tu un cont acum și bucură-te de pe urma tuturor acestor facilități!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii